Bookmarks

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ξεπέρασε με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου (30/8), το εμπόδιο του Ορφέα μέσα στην Ελευθερούπολη και σε ένα δυνατό τεστ πήρε τη νίκη με σκορ (1-2). Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη παρουσιάστηκε πιο έτοιμη απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και με κορυφαίο ποδοσφαιριστή τον Κεφαλά έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Με τη σειρά τους, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Κωνσταντινίδη, Κεχαγιά και Αθανασόπουλο αλλά το σίγυρο είναι ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Ο Ορφέας προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Γιαλαμή ο οποίος μετά από σέντρα του Χιονίδη έγραψε το (1-0). Η απάντηση όμως ήταν άμεση για του φιλοξενούμενους όταν στο 36’ με κεφαλιά του Μαρκόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου έγινε το (1-1). Στο 77’ πραγματοποιήθηκε το (1-2) με σουτ από το ύψος της περιοχής του υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή Γραντζάνη.  Οι δύο προπονητές έκαναν και σε αυτό το φιλικό πολλές δοκιμές παικτών. Για το Βυζάντιο δοκιμάστηκαν οι Μουσικάκης και Γραντζάνης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονώσουμε ότι Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υποδέχεται την 1η Σεπτεμβρίου, στις 6μ.μ., τον Πανθρακικό. Με τη σειρά του, ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα παίξει την Τετάρτη (3/9) με τον Άρη Φωτολίβους.

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Ορφέας Ελευθερούπολης: Γεωργούσης, Αϊβάζης, Κερμενίδης, Τσορμπατζής, Βραμέντζαλης, Τσάκωνας, Τσίτσης, Χριστοδουλίδης, Χιονίδης, Οτέμπερης, Γιαλαμής.
    Στο β` ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πελεκανάκης, Παγκάκης, Ντομί, Βακιρτζής, Δάφτσιος, Μπούικο, Βακιρτζής, Παπουτσής.

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Σπυρίδης, Κεφαλάς, Μουρατίδης, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Βλάχος.
    Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μεντής, Κουμπρόγλου, Μπατάκογλου, Κανέλας, Μουσικάκης, Γκρατσάνης, Κωνσταντινίδης, Σαουλίδης.

    2 Responses to “Καλύτερο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σε φιλικό που έγινε στην Ελευθερούπολη το απόγευμα του Σαββάτου (30/8) νίκησε τον τοπικό Ορφέα με σκορ (1-2) και έδειξε πιο έτοιμο”