Bookmarks

    Και με τη «βούλα» παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι και επίσημα, οι ποδοσφαιριστές Δημοσθένης Κοσμίδης, Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης και Αμβρόσιος Παπαδόπουλος οι οποίοι και επίσημα ανακοινώθηκαν με σχετικό δελτίο τύπου από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα,

     

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ.

     Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    – «H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών οι οποίοι και θα αγωνίζονται στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της FootballLeague 2 για την περίοδο 2014-15:

    -Κοσμίδης Δημοσθένης (Αμυντικός, 25 ετών, προηγουμένη ομάδα: Αγρ. Αστέρας).
    -Παρμαξίδης Τριαντάφυλλος (Μέσος, 35 ετών, προηγουμένη   ομάδα: Απ.Καλαμαριάς), ο οποίος συνολικά έχει 62 συμμετοχές στην Α’ και 225 στην Β’ Εθνική.
    -Παπαδόπουλος Αμβρόσιος (Μέσος, 25 ετών, προηγουμένη ομάδα: Εθνικός Γαζώρου,), ο οποίος συνολικά έχει 16 συμμετοχές στην Α’ και 11 στην Β’ Εθνική).

     

    Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Football League 2 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή:

    -Νύρλου Στέλιου (Αμυντικός, 25 ετών), ο οποίος συνολικά έχει 38 συμμετοχές στην Β’Εθνική με τον Εθνικό Γαζώρου όπου αγωνιζόταν τα 2 τελευταία χρόνια».

     

    5 Responses to “Και με τη «βούλα» παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι και επίσημα οι Νύρλος, Κοσμίδης, Παρμαξίδης και Παπαδόπουλος που ανακοινώθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή”