Bookmarks

    Ο Ορφέας Ελευθερούπολης προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Θάνος Μπορόζης ήρθε από την Καστοριά. Είναι γεννημένος το 1990 με ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα «Κάστωρ» Καστοριάς στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και είχαν προηγηθεί δύο σεζόν στη θέση του βασικού στον Α.Γ. Καστοριάς. Επίσης, αποκτήθηκε και ο 18χρονος Έρβις Μπούικο που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά. Ήταν βασικό στέλεχος του Άρη Πρίνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Τα φιλικά προετοιμασίας

    Ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται αύριο (20/8), στις 6.30μ.μ., τον Εθνικό Γαζώρου σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά της φετινής χρονιάς. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Καβάλας την Τετάρτη (20/8), στις 6.30μ.μ. Ο Α.Ο.Κ. θα βρεθεί την ίδια μέρα στις 6:30μ.μ., στο γήπεδο της Πέρνης για το φιλικό προετοιμασίας με τον τοπικό Κεραυνό. Τέλος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα ταξιδέψει την Τετάρτη (20/8), στο Δοξάτο για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ.

    One Response to “Αποκτήθηκαν και ανακοινώθηκαν από τον Ορφέα Ελευθερούπολης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μπορόζης και Μπούικο”