Bookmarks

    Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο να μην επαναληφθούν τα περυσινά, ξεκίνησε την προετοιμασία του το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής (25/7) στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης την προετοιμασίας της ή ομάδα του Ορφέα.

     

    Στην πρώτη του Ορφέα Ελευθερούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρεθήκαν πολλά νέα πρόσωπα που ενταχθήκαν στο έμψυχο δυναμικό, ο ικανότατος προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης που παραμένει στο «τιμόνι» και οι συνεργάτες του, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

     

    Η μεταγραφική ενίσχυση

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η ομάδα ενισχύθηκε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελευθερούπολη με νέα φανέλα ήταν ο Νίκος Κερμενίδης που ήρθε από την Κόρινθο, ο Βασίλης Αθανασόπουλος από την Καλαμάτα, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Γεωργούσης από τον Παναξιακό, ο Άγγελος Βραμέντσαλης από τη Δόξα Πετρούσας, ο Μιχάλης Χιονίδης από τον Άρη Αβάτου και ο Σπύρος Τσάκωνας από το Νέστο Χρυσούπολης. Νέο επίσης απόκτημα ήταν ο 19χρονος νεαρός καβαλιώτης επιθετικός Νίκος Βαλαβανόπουλος. Είχε ξεκινήσει από τον Ηρακλή Καβάλας, ήταν βασικός στις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας και μετακόμισε στην ομάδα νέων της Skoda Ξάνθης από όπου έρχεται για να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Γ’ Εθνική. Στον Ορφέα επέστρεψε ο νεαρός Σταύρος Παπουτσής που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας με τον Μακεδονικό Αμισιανών και προαγωγή πήρε από τον Φρίξο Ελευθερούπολης ο νεαρός επιθετικός Αριστοτέλης Βακιρτζής. Ο τελευταίος αλλά και ο Κοσμάς Ελευθεριάδης για λόγους υγείας. Επίσης απών ήταν ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσορμπαντζής που αποκτήθηκε από το Βυζάντιο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την 1η Αυγούστου.

     

    Παρέμεινε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης

    Στη θέση του προπονητή να σημειωθεί ότι συνεχίζει ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που είχε αναλάβει από την 22η αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος, γυμναστής της ομάδας θα είναι για άλλη μια αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και προπονητής τερματοφύλακας ο Γιάννης Γεωργιάδης από τον Πανδραμαϊκό.

     

    Comments are closed.