Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» έχει ξεκινήσει και την ερχόμενη Δευτέρα (28/7) στις 6 το απόγευμα αναμένεται να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας ομάδας, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Να σημειώσουμε ότι το πρώτο επίσημο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (28/7) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» καιι άπαντες, εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. κινούνται σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.

     

    Αποκτήθηκαν μέχρι τώρα οκτώ (8) ποδοσφαιριστές

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ήδη μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οκτώ (8) ποδοσφαιριστές και οι οποίοι ως γνωστόν ανακοινώθηκαν δια στόματος του Τεχνικού Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Κατρακυλάκη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης τύπου. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Χάρη Παππά, Νάσο Αθανασίου, Θωμά Γκαρακλίδη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Παύλο Σταματόπουλο, Χρήστο Μπάτζιο, Αδαμ Καραπατσιά και Άγγελο Κυγάη.

     

    Έρχονται «δανεικοί» από την Scoda και τον ΠΑΟΚ

     

    Ο μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται στον Α.Ο.Κ. και πληροφορίες αναφέρουν ότι στο έμψυχο δυναμικό του αναμένεται να ενταχθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν με τη μορφή «δανεισμού» από τη Scoda Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τόσο ο Γιάννης Ισπυρλίδης όσο και ο Στέλιος Κατρακυλάκης, που πέρασαν από τον πάγκο της Scoda Ξάνθη γνωρίζουν πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας και μπορούν να εκτιμήσουν ποιοι ποδοσφαιριστές στην παρούσα χρονική περίοδο θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Α.Ο.Κ., στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Από κει και πέρα το ίδιο ισχύει και για τους Νίκο Καραγεωργίου και Παύλο Δερμιτζάκη οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έρθουν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές από τη Scoda Ξάνθη και άλλοι δύο παίκτες από τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της απόκτησης του τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρού και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να οριστικοποιηθεί το όλο θέμα θετική ή αρνητικά.

     

    Βάρος στο οικονομικό και στα διαρκείας εισιτήρια

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από τη πλευρά τους οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. ρίχνουν ιδιαίτερα μεγάλος βάρος στο οικονομικό κομμάτι το οποίο με την ύπαρξη ρευστού αναμένεται να τους διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό, σε πολλά θέματα. Ακόμη μεγαλύτερο βάρος δίνεται στην κυκλοφορία των διαρκείας εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν περίπου 2.000 διαρκείας εισιτήρια και φιλοδοξία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αλλά και της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, αυτά να διατεθούν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνονται. Μάλιστα για το σκοπό αυτό οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν συναντήσεις τόσο με τη Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας προκειμένου και οι δύο φορείς να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται στη διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων.

    8 Responses to “Μεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί στον Α.Ο.Κ. ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πρώτο επίσημο ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα (28/7) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»”