Bookmarks

    Οι ραγδαίες και ταυτόχρονα απρόσμενες εξελίξεις οι οποίες είδαν το «φως» της δημοσιότητας την εβδομάδα που διανύουμε όχι μόνο ανέτρεψαν κάποιο θετικό σκηνικό που πήγε να δημιουργηθεί αλλά την ίδια ώρα έφεραν σε δυσμενή θέση και με την «πλάτη στον τοίχο» τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Από την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη, από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Χάρη Κολλαρά, οδηγηθήκαμε στην ομόφωνη άρνηση των μελών του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. στο να μη συμμετέχουν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στη Διοικούσα Επιτροπή που επρόκειτο να σχηματιστεί για να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Είναι με την «πλάτη στον τοίχο»

     

    Έτσι τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. μετά τις παραιτήσεις των Ανδρέα Καραγιώργη και Κώστα Νάνου είναι υποχρεωμένα πλέον να αναλάβουν το μεγάλο βάρος για να τρέξουν την ομάδα, είτε φέρουν ευθύνες για ότι έγινε είτε όχι. Μία ομολογουμένως ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση η οποία έχει διαδραματιστεί και πλέον η αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας κυριαρχεί. Μια αβεβαιότητα η οποία αρχίζει και τελειώνει κυρίως στο θέμα της οργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα και με βάση βέβαια τα χρήματα τα οποία απαιτούνται προκειμένου να αρχίσει η οργάνωση των «αργοναυτών». Βέβαια τα πράγματα προς αυτή τη κατεύθυνση σε καμία περίοδο δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ότι είναι εύκολα και αυτό γιατί ήδη έχει χαθεί κάποιος χρόνος αλλά και από την άλλη … «ευρώ δεν υπάρχουν». Το γεγονός αυτό μάλιστα δυσχεραίνει ακόμη πιο πολύ την προσπάθεια των μελών της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα αφού ούτε πολλά περιθώρια υπάρχουν ούτε και πολλές επιλογές.

     

    Θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια

     

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και μη μπορώντας να πράξει διαφορετικά, έχει ως βασική επιδίωξη το να εξαντλήσει όσα περιθώρια υπάρχουν, ελάχιστα δηλαδή, μήπως και την τελευταία στιγμή βρεθεί «φως στο τούνελ» με κάποιον επενδυτή. Βέβαια αυτό δεν διαφαίνεται να είναι ορατό προς το παρόν. Από κει και πέρα οι διοικούντες στον Ερασιτέχνη θα περιμένουν μέχρι και το τέλος του Σαββατοκύριακου που έρχεται και αφού εξαντλήσουν κάθε μορφής χρονικά περιθώρια αλλά και όχι μόνο από κει και πέρα θα κοιτάξουν, όπως είναι υποχρεωμένοι, την επόμενη μέρα για τον Α.Ο.Κ.. Αν δηλαδή μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου δεν βρεθεί κάποια λύση τότε από την ερχόμενη Δευτέρα (7/7)  τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά θα πρέπει να πιάσουν δουλειά, να «σηκώσουν μανίκια» γιατί τους περιμένουν αρκετές «φουρτούνες». Και αυτό γιατί θα πρέπει να μπει στην αφετηρία ο σχεδιασμός της ομάδας από την αρχή, με την επιλογή του προπονητή και των συνεργατών του και βέβαια των πρώτων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Βέβαια για όλα αυτά απαιτείται «ζεστό» χρήμα ώστε τα πράγματα σιγά σιγά να αρχίσουν, να παίρνουν το δρόμο τους.

     

    Συνέντευξη τύπου από τον Μπάμπη Ευσταθιάδη

     

    Και ενώ τα πράγματα για τον Α.Ο.Κ. δεν εξελίσσονται καθόλου μα καθόλου καλά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναμένεται «να σπάσει τη σιωπή» του παραχωρώντας την ερχόμενη Δευτέρα (7/7) συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Η συνέντευξη τύπου θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στη Καβάλα και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναμένεται να τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης γύρο από τον Α.Ο.Κ. και βέβαια  σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν. Το σίγουρο είναι ότι τη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου την περιμένουν όλοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται η τοπική ένωση να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες σχετικά με τον Α.Ο.Κ..

     

    3 Responses to “Αρκετές «φουρτούνες» περιμένουν τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αν δεν βρεθεί λύση ουσίας μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται – Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου για τον Α.Ο.Κ. του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χ. Ευσταθιάδη τη Δευτέρα (7/7)”