Bookmarks

    Δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν για την πετυχημένη εκδήλωση – φιλικό αγώνα που διοργάνωσαν, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.. Να σημειώσουμε ότι οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (28/4) αγωνίστηκαν με τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη», σε ένα παιχνίδι με κοινωνικό χαρακτήρα και ειδικότερα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ. και του Ποσειδώνα Καβάλας Κώστα Κωνσταντινίδη.

     

    Το δελτίο τύπου των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα θεωρούν υποχρέωσή τους δημόσια να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν, με τον προσωπικό αγώνα τον οποίο κατέθεσαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα για τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κωνσταντινίδη στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας με τους παλαίμαχους της μικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Δήμο Καβάλας για τη συμπαράστασή του, το ΕΚΑΒ Καβάλας και βέβαια τους εκατοντάδες επώνυμους και ανώνυμους Καβαλιώτες οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια καταθέτοντας σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο την ψυχή τους για να πετύχει η διοργάνωση».

     

    Το ευχαριστήριο της οικογένειας του Κ. Κωνσταντινίδη

    Την ίδια ώρα η οικογένεια του Κώστα Κωνσταντινίδη εξέδωσε ευχαριστήριο στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    -«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε δημόσια τους παλαιμάχους του Α.Ο. Καβάλα και τους παλαιμάχους της μικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξαν με τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα. Η πρωτοβουλία τους είναι άξια συγχαρητηρίων και εμείς οι οποίοι ανήκουμε στην οικογένειά του αλλά και ο ίδιος ο Κώστας, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν σε μας δύναμη, κουράγιο και κυρίως τεράστια στήριξη στον αγώνα που καταβάλλουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αποτελεί λίγο γι’ αυτή την γενναία κίνηση που έγινε με συμπαραστάτες εκατοντάδες απλούς πολίτες».

     

    Η οικογένεια Κώστα Κωνσταντινίδη

    7 Responses to “Το ευχαριστώ των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα αλλά και της οικογένειας του Κώστα Κωνσταντινίδη για το φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (28/4) με τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη»”