Bookmarks

    Στο τελευταίο στάδιο μπήκε η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την εντός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (5/4) στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα για την 22η αγωνιστική να υποδέχεται με μοναδικό στόχο ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, την ομάδα του Αρκαδικού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία με νίκη απέναντι στον Αρκαδικό θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και με πιθανή ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην έδρα της ΑΕΚ να πλασαριστεί στην πρώτη 2άδα της βαθμολογίας.

     

    Με άριστη ψυχολογία αλλά και πολλά προβλήματα

    Μπορεί η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να υποδεχθεί τον Αρκαδικό με άριστη ψυχολογία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά αλλά την ίδια ώρα ο Γιάννης Τζήμας δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» λόγω του ότι κάποιοι παίκτες του που δεν προπονήθηκαν στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η αναφορά μας γίνεται στους Καραθανάση, Καραποστόλου και Κριστέφσκι.

     

    Ο Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr

    Ντέρμπι χαρακτήρισε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας το εντός έδρας παιχνίδι στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό. Μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής κάλεσε τους Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στηρίζοντας την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Πρόκειται για ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως και ως γνωστών ο Αρκαδικός είναι μία ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα η οποία δικαιούται να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ με αξιόλογους καλαθοσφαιριστές. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι η εβδομάδα που διανύουμε για μας είναι μία πολύ δύσκολη και πολύ «πονεμένη» εβδομάδα και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες μας όπως οι Καραποστόλου, Καραθανάσης και Κριστέφσκι, στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε δεν προπονήθηκαν και το γεγονός αυτό δικαιολογημένα μας προβληματίζει αφού δεν μπορέσαμε να ανεβάσουμε τις εντάσεις που θέλαμε. Ωστόσο εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι εμείς από την πλευρά μας είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι γιατί τα παιδιά έχουν τη διάθεση, έχουν το σθένος και ελπίζω να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αυτό του κλειστού της Καλαμίτσας έτσι ώστε να πάρουμε το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα».

     

    -Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας στις δηλώσεις που έκανε χαρακτήρισε την παρουσία του κόσμου επιβλητική στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο περνάει ο καιρός, η πίεση, το άγχος, κυρίως δε οι τραυματισμοί είναι χαρακτηριστικά τα οποία πολλές φορές μας βγάζουν εκτός προγράμματος. Την ίδια ώρα πιστεύω ότι όσοι φίλαθλοι ήρθαν στον Λαγκαδά κατάλαβαν πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου σε ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ καθοριστικό από πολλές πλευρές. Θεωρώ πάντως ότι είναι υποχρέωση όλων, φιλάθλων και μη η παρουσία τους στις κερκίδες του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα καθοριστικό για μας».

     

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης

    χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της

    Κάτι από περισσότερο επιτακτική χαρακτηρίζεται η ανάγκη της παρουσίας των Καβαλιωτών φιλάθλων το ερχόμενο Σάββατο (5/4) στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στην εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα με αντίπαλο τον Αρκαδικό. Όπως όλα τα παιχνίδια που προηγήθηκαν, αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν, αλλά ειδικότερα δε η αναμέτρηση κόντρα στον Αρκαδικό, για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αποτελεί ένα παιχνίδι όχι απλά μία αναμέτρηση που θα έχει τον χαρακτήρα ενός ντέρμπι αλλά ένα παιχνίδι κομβικό. Και αυτό γιατί η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου πρέπει πάση θυσία να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Αρκαδικού, να πάρει δύο σημαντικούς βαθμούς και από κει και πέρα να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις περαιτέρω υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Έτσι η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας σίγουρα θα παίξει το δικό της και μάλιστα πολύ καθοριστικό ρόλο.

     

    Η ερχόμενη 22η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο (5/4) για την 22η αγωνιστική ημέρα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    Παγκράτι – Ικαροι Σερρών
    Καβάλα – Αρκαδικός
    Αγία Παρασκευή – Ερμής Λαγκαδά
    Ηρακλής – Ψυχικό
    ΟΦΗ – Λαύριο
    ΑΕΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας
    Φίλιππος Βέροιας – Φιλαθλητικός

     

    Η βαθμολογία

    1. ΑΕΚ 40
    2. Κόροιβος Αμαλιάδας 38
    3. Ένωση Καλαθοσφαίρισης 37
    4. Ψυχικό 34
    5. Ηρακλής 32
    6. Αρκαδικός 31
    7. Παγκράτι 31
    8. Λαύριο 31
    9. ΟΦΗ 30
    10. Φίλιππος Βέροιας 30
    11. Φιλαθλητικός 29
    12. Ίκαροι Σερρών 28
    13. Ερμής Λαγκαδά 27
    14. ΚΑΠ 23

    5 Responses to “Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό – Ο Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr: «Είναι υποχρέωση όλων να βρεθούν στις κερκίδες του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο και καθοριστικό για μας»”