Bookmarks

     

    Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλας ανακοίνωσε την διοργάνωση του 1ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου Χρήστου Μπάτση. Ένα τουρνουά το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Μαϊου στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» που βρίσκεται στην περιοχή του Περιγιαλίου όπως και στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Να σημειώσουμε ότι το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 13 συλλόγων από την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία. Συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν αγώνες σε επτά κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα με έτη γέννησης: 1999-2000, 2001-‘02, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007-’08.

     

    Πολλές είναι οι συμμετοχές

    Να τονίσουμε ότι στο 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το παρών θα δώσει και η Ακαδημία του ΑΟΚ ενώ επίσης θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι: Skoda Ξάνθη, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Απ. Δήμητρα Τρικάλων, Ατρόμητος Χρύσας, Ορφέας Ξάνθης, Σπάρτακος Κομοτηνής, Πανδραμαϊκός, ΠΑΟΚ Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Κεραυνός Κρηνίδων, Βόρειοι Δράμας και ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Αρωγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

    One Response to “Το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Α.Ο. Καβάλας”