Bookmarks

    Με το «σταγονόμετρο», τρέχουν τις τελευταίες ημέρες, οι εξελίξεις στον Α.Ο.Κ. με την αβεβαιότητα που επικρατεί να θεωρείται δικαιολογημένη μιας και τα πάντα είναι ρευστά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής ή μη των «Αργοναυτών» στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Μια αβεβαιότητα η οποία δικαιολογημένα προκαλεί ερωτηματικά για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, βασικά ερωτηματικά κυρίως για την επόμενη ημέρα της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και για το ποια θα είναι η τύχη την οποία θα έχει.

     

    Τα αθλητικά όργανα όπως για παράδειγμα η διοργανώτρια αρχή-Football League μάλλον αργεί ακόμα προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί εάν τελικά θα υπάρξει ομόφωνη απόφαση για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τους δύο ομίλους του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League.

     

    Απαιτείται ομόφωνη απόφαση

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε και το οποίο πάμπολλες φορές έχουμε αναφέρει είναι το ότι για να υπάρχει έστω και κάποια ελπίδα για τον Α.Ο.Κ. για παραμονή στη Football League, θα πρέπει η απόφαση την οποία θα λάβει η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής. Η απόφαση αυτή θα πρέπει να είναι ομόφωνη για να έχει κάποια τύχη ακολούθως στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Βέβαια εκείνο το οποίο οφείλουμε να τονίσουμε είναι ότι τίποτα δεν φαντάζει να είναι εύκολο για τον Α.Ο.Κ. αν και εφόσον στην αρχή τουλάχιστον η απόφαση όλων των μελών που θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της Football League δεν είναι ομόφωνη. Σε περίπτωση δηλαδή όπου διατυπωθεί έστω και μία αντίρρηση από οποιοδήποτε μέλος της Football League τότε το όλο θέμα σταματάει εκεί και από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. αυτόματα υποβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αν πάλι τα πράγματα για τους «Αργοναύτες» κυλίσουν ομαλά και παρθεί μία ομόφωνη απόφαση τότε η Football League «θα πετάξει το μπαλάκι» στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου αυτή αρχικά να εξετάσει το όλο θέμα και στη συνέχεια να αποφασίσει ανάλογα.

     

    Στα τέλη του Μαΐου όλες οι αποφάσεις

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές μετά το Πάσχα και πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου να συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση της Football League ενώ η αντίστοιχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται προς τα τέλη Μαΐου. Με βάση όλα αυτά η αβεβαιότητα θα εξακολουθήσει να υφίσταται για τον Α.Ο.Κ. τις επόμενες εβδομάδες με την αγωνία να παρατείνεται μέχρι τα τέλη Μαΐου.

    4 Responses to “Με το «σταγονόμετρο», τρέχουν οι εξελίξεις στον Α.Ο.Κ. με την αβεβαιότητα που επικρατεί να θεωρείται δικαιολογημένη μιας και τα πάντα είναι ρευστά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής ή μη των «Αργοναυτών» στη Football League με την αγωνία να παρατείνεται μέχρι τα τέλη Μαΐου”