Bookmarks

     

    Μέχρι τις 15 Μαΐου οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας που ανήκουν στη δύναμη της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης μπορούν να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής διοργανώτριας αρχής.

     

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου υπογραμμίζεται ότι υποχρεούνται τα σωματεία που έχουν οφειλές προς την ένωση ( από ποινές ποδοσφαιριστών, προπονητών, πρόστιμα κλπ) να τα εξοφλήσουν έως το τέλος του μήνα Απριλίου 2014 προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία πριν την επικύρωση των τελικών βαθμολογιών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία ότι ενόψει της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης μπορούν να καταθέσουν εγγράφως όλες τις προτάσεις τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έως και την 15 Μαΐου 2014. Στη συνέχεια αυτές θα αξιολογηθούν και θα συζητηθούν κατά τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

     

    2. Όσα σωματεία διατηρούν τμήματα υποδομής και συμμετέχουν στα σχετικά τοπικά πρωταθλήματα, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους αιτιολογημένες όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αλλά και τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών ανά κατηγορία.

     

    3. Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των τουρνουά υποδομών η Ε.Π.Σ. Καβάλας προγραμματίζει το τελευταίο τουρνουά για τη φετινή περίοδο στις κατηγορίες Κ9 και Κ11 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαίου 2014. Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτά να το δηλώσουν εγγράφως έως και τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

     

    4. Υποχρεούνται τα σωματεία που έχουν οφειλές προς την ένωση ( από ποινές ποδοσφαιριστών, προπονητών, πρόστιμα κλπ) να τα εξοφλήσουν έως το τέλος του μήνα Απριλίου 2014 προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία πριν την επικύρωση των τελικών βαθμολογιών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

     

    5. Εγκρίνεται η διεξαγωγή του τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, του σωματείου Άρη  Ζυγού, Κεραυνός Κρηνίδων, Αθλητών-Ελπίδες και Βρασίδας Ν. Περάμου.

     

    6. Σύμφωνα με την υπ’ αρ πρωτ 277/2-7-2013 προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομής (Κ17), (Κ15), (Κ13), (Κ11) και (Κ9) η Ε.Π.Σ. Καβάλας ενημερώνει τα σωματεία, ότι όσα από αυτά επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα (Κ11) υποχρεούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή εγγράφως έως και την Τρίτη 15-4-2014. Η κλήρωση των αγώνων για το πρωτάθλημα αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16-4-2014 και ώρα 12.π.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Καβάλας. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο 19-4-2014.

     

    7. Ο κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος μετά τη σπουδαία του νίκη με σκορ 1-0 επί του Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας.

     

    8. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50€) ο προπονητής του σωματείου ΑΕ Πιερέων κ. Στυλιανού Παντ για όσα αναγράφει στα φύλλα αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΕ Καβάλας-ΑΕ Πιερέων.

     

    9.Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου από τους αθλητικούς χώρους από 8-4-2014 έως 8-5-2014 ο παράγοντας του σωματείου Π.Ο Κεραμωτής κ. Κουτρουλός Βασιλ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΟ Κεραμωτής-Βύρων Καβάλας.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Παπαδόπουλος Θ. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1 αγωνιστική

    Βλαχάβας Παρ. Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Σκαμπαγιάννης Ι. Αετός Ερατεινού 2 αγωνιστικές

    Μπανίδης Γ. Πανιώνιος Ξεριάς 1 αγωνιστική».

    One Response to “Μέχρι τις 15 Μαΐου οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας που ανήκουν στη δύναμη της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης μπορούν να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης”