Bookmarks

    Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής ή όχι της ομάδας, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League. Και αυτό γιατί οι ημέρες που διανύουμε κυλάν χωρίς την παραμικρή εξέλιξη για τον Α.Ο.Κ. δεδομένου του ότι την Τρίτη 6 Μαΐου αναμένεται να αποφασιστεί, από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ κατά πόσο η διοργανώτρια αρχή θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και γενικότερα το έγγραφο της Football League, για αναδιάρθρωση και για το μη υποβιβασμό καμίας ομάδας.

     

    Συγκρατημένη αισιοδοξία

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αισιοδοξία που επικρατεί στην ΠΑΕ Καβάλα είναι συγκρατημένη, δεδομένου του ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League χωρίς καμία αντίδραση, εισηγήθηκε εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφασίσει η Γενική του Συνέλευση, για αναδιάρθρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League. Έτσι το βράδυ της Τρίτης 6 Μαΐου θα γνωρίζουμε κατά πάσα πιθανότητα αν τελικά ο Α.Ο.Κ. θα παραμείνει στην κατηγορία ή υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

     

    Πολλοί είναι οι «σύμμαχοι»

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι στην προσπάθεια την οποία καταβάλλει η ΠΑΕ Καβάλα για παραμονή στη Football League έχει βρει μέχρι τώρα αρκετούς συμμάχους, όχι μόνο από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στους δύο ομίλους της Football League αλλά και από κάποιες ποδοσφαιρικές Ενώσεις οι οποίες έχουν μπει μπροστάρηδες ώστε να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

     

    Ρυθμιστικό ρόλο θα παίξουν και οι τοπικές Ενώσεις

    Κάτι το οποίο σημαίνει ότι και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μπορεί και θα πρέπει να παίξει το δικό του καθοριστικό ρόλο αφού είναι γνωστές οι πολύ καλές έως άριστες σχέσεις τις οποίες διατηρεί ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αλλά και ο Σύμβουλος της ΕΠΟ Γιώργος Σουφλέρης με τους Διοικούντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το σίγουρο είναι ότι οι επαφές θα πρέπει να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς, με ακόμη περισσότερες και συντονισμένες ενέργειες με πρωτοβουλίες οι οποίες θα πρέπει να αναπτυχθούν έτσι ώστε να προχωρήσει η αναδιάρθρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στην Καβάλα θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Βλάσης Τσάκας ο οποίος τον τελευταίο καιρό απουσίασε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

     

    One Response to “Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής ή όχι των Αργοναυτών στο πρωτάθλημα της Football League – Την Τρίτη 6 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. αναμένεται να αποφασιστεί η αναδιάρθρωση η μη”