Bookmarks

     

    Tρεις ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τους 4 εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατά τη διάρκεια της 21ης αγωνιστικής με τη μοναδική ομάδα η οποία χαμογέλασε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης να είναι η ομάδα του Άρη Ακροποτάμου. Και αυτό γιατί Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ελευθερούπολης και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αναδείχθηκαν ισόπαλες στις αναμετρήσεις που έδωσαν, με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου (2-2), τον Διγενή Λακκώματος (2-2), και τον ΠΟ Μουδανιών (0-0). Έτσι μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής η προσπάθεια της παραμονής για τις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης και του Ορφέα Ελευθερούπολης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

     

     Τα χαμόγελα της νίκης ήρθαν μόνο για τον Άρη Ακροποτάμου

    Για την 21η αγωνιστική τα χαμόγελα της νίκης στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήρθαν μόνο για το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου και αυτό γιατί η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες στην έδρα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου κατάφερε τελικά να «δραπετεύσει» με τη σπουδαία νίκη με σκορ (0-1). Μία νίκη η οποία δίνει το δικαίωμα στο συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου προκειμένου να αισιοδοξεί για μία ανάλογη συνέχεια. Την ίδια ώρα η 4η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος άφηνε πίσω της δύο σπουδαίους βαθμούς στην έδρα των Μουδανιών, χωρίς ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να επηρεάζει γενικότερα τη βαθμολογική θέση για την ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι το (0-0) δεν αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Από κει και πέρα οι ισοπαλίες που έφεραν στα γήπεδά τους Νέστος και Ορφέας σίγουρα αποτελούν «μαχαιριές» γι’ αυτές τις ομάδες. Ο Νέστος Χρυσούπολης προηγήθηκε (2-0) επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου, είχε 5 δοκάρια συνολικά αλλά στο τέλος κατάφερε να παραχωρήσει την ισοπαλία (2-2) στους φιλοξενούμενους. Ιδανικός «αυτόχειρας» αποδείχθηκε σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι και ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Στην εντός έδρας αναμέτρηση που έδωσε στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Διγενή Λακκώματος δεν τα κατάφερε, άφησε πίως του υπερπολύτιμους βαθμούς και αναδείχθηκε ισόπαλος με (2-2). Μάλιστα η εντός έδρας ισοπαλία του Ορφέα με τον Διγενή Λακκώματος έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

     

    Τα Αποτελέσματα-1ος όμιλος

    21η αγωνιστική

    ΠΑΟ Κοσμίου- Έβρος Σουφλίου 0-2

    Εθνικός Αγιονερίου – Άρης Ακροποτάμου 0-1

    Ηρακλής Αμπελοκήπων- Πανσερραϊκός 2-1

    Ορφέας Ελ. – Διγενής Λακκώματος 2-2

    Δόξα Πετρούσας – Αγροτικός Αστέρας 0-0

    Μουδανιά- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

    Μακεδονικός – Κιλκισιακός  0-1

    Νέστος Χρυσούπολης – Σιδηρόκαστρο 2-2

     

    H Βαθμολογία (21η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (30-9) 50

    Πανσερραϊκός (38-15) 46

    Άρης Ακροποτάμου (31-20) 42

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (18-15) 32

    Εθνικός Αγιονερίου (19-24) 30

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (24-19) 30

    Έβρος Σουφλίου (25-21) 30

    Νέστος Χρυσούπολης (32-30) 29

    Διγενής Λακκώματος (43-36) 29

    Κιλκισιακός (22-16) 29

    Ορφέας Ελευθερούπολης (24-22) 24

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (25-33) 23

    Δόξα Πετρούσας (16-21) 23

    Μουδανιά (20-31) 23

    Μακεδονικός (16-29) 18

    ΠΑΟ Κοσμίου (10-53) 3

     

    H Επόμενη αγωνιστική (22η, 23/3)

    Εθνικός Αγιονερίου – ΠΑΟ Κοσμίου

    Έβρος Σουφλίου- Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Πανσερραϊκός – Δόξα Πετρούσας

    Διγενής Λακκώματος – Μουδανιά

    Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός

    Βυζάντιο – Νέστος Χρυσούπολης

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Κιλκισιακός

     

    4 Responses to “Tρεις ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τους 4 εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατά τη διάρκεια της 21ης αγωνιστικής με τη μοναδική ομάδα η οποία χαμογέλασε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης να είναι η ομάδα του Άρη Ακροποτάμου”