Bookmarks

     

    Τη βαριά ήττα με σκορ (4-1) γνώρισε η Καβάλα ) την Κυριακή (16/3) στο νησί των Φαιάκων από την Κασσιόπη και σίγουρα η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες σε συνάρτηση με τη διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τους Φαίακες να παίρνουν εύκολα τελικά το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ το πάλεψε, οι παίκτες του είχαν αλληλοκάλυψη και αγωνιστικότητα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη κατέρευσαν, έγιναν λάθη με αποτέλεσμα ο δείκτης του σκορ να ανέβει τελικά στο (4-1).

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Μόλις στο 8΄ του αγώνα η Καβάλα απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία όταν το δυνατό σουτ του Βαλεριάνου εξουδετέρωσε ο Βρονταράς. Στο 15 ο Πάλλας αφού εξουδετέρωσε δύο αντιπάλους έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Βρονταράς απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 20΄ της αναμέτρησης το σουτ του Καραδέμητρου αρχικά εξουδετέρωσε ο Γιαννίκογλου, στην επαναφορά είχαμε νέο σουτ από τον Σουάνη με τον Γιαννίκογλου εκ νέου να απομακρύνει την μπάλα και δευτερόλεπτα αργότερα ο Σουάνης εξ επαφής με σουτ έστειλε τη μπάλα να φύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας. Στο 32΄ το αριστερό δυνατό σουτ του Κουρέλα έστειλε τη μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια της Κασσιόπης και στο 33΄ το σουτ του Σίκιμιτς είχε την ίδια τύχη. Με την ολοκλήρωση του 1ου λεπτού της καθυστέρησης στο 1ο ημίχρονο ο Καραδέμητρος από κοντά εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην εστία της Καβάλας και με προβολή νίκησε τον Γιαννίκογλου για να γράψει το (1-0). Το γκολ αυτό μάλλον έκοψε τα πόδια στους παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη οι οποίοι  στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα το τελικό σοκρ να φτάσει το (4-1). Στο 51 ο Βενέτης έπιασε δυνατό σουτ αλλά με εντυπωσιακό τρόπο απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου ενώ στο 63 οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. από τη συρτή πάσα του Γκόμεζ ο Κόντος εξ επαφής με πλασέ δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον ΓΙαννίκογλου διαμορφώνοντας το (2-0). Στο 77 ο ίδιος παίκτης έπιασε δυνατό σουτ, απομάκρυνε ενστικτωδώς ο Γιαννίκογλου και στην εξέλιξη της φάσης, αφού η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα των Αργοναυτών για να γίνει το (3-0). Στο 80 ο Μαυρίδης με δυνατό σουτ μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Κασσιόπης έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βρονταρά ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει γράφοντας το (3-1). Στο 84 οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με το εξαιρετικό τέρμα του Γεωργακόπουλου ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό (4-1). Στο 85 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαλεριάνος ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε στο 89 ο Σουάνης.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωσήφ Σφακιανάκης της ΕΠΣ Αθήνας με α βοηθό τον Ηλία Κουτσόγιαννο από την ίδια Ένωση και β βοηθό τον Γιάννη Γεωργάκη της ΕΠΣ Ηπείρου. 4ος διαιτητής ήταν ο Γιάννης Τάσης και μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (70 Κρητικός), Γκόμες, Τσαουσάι (63 Κόντος), Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς (77 Γεωργακόπουλος).

    ΚΑΒΑΛΑ (Μιχ. Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ντουτσαρίδης (78 Σουάϊμπ), Καζαντζίδης (70 Παπαδόπουλος), Γκαρακλίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Άρτσε (63 Μαυρίδης), Βαλεριάνος, Κουρέλας, Πάλλας, Ρεβυθόπουλος.

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιορδανίδη

    Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε τα εξής:
    -«Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα αλλά οι ελλείψεις που είχαμε σίγουρα επηρέασαν την απόδοσή μας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γκολ που δεχτήκαμε έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα που ήταν καλύτερη δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε για να αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια της Καβάλας».

    4 Responses to “Ο ΑΟΚ δεν άντεξε στην επανάληψη και στην αναμέτρηση της Κέρκυρας για την 24η αγωνιστική, γνώρισε την ήττα από την Κασσιόπη με σκορ (4-1) την Κυριακή (16/3) με τον προβληματισμό να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος”