Bookmarks

    Archive for 10 March 2014

    Απογοήτευση, θλίψη, πικρία και έντονο προβληματισμό ήταν τα συναισθήματα τα οποία κυριάρχησαν από το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (9/3) και μετά την ήττα που γνώρισε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. από τον Τύρναβο με σκορ (1-3). Μία ήττα καταστροφική για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι είδαν όποιες ελπίδες κι αν υπήρχαν για παραμονή στη Football League, να εξανεμίζονται και να «σκορπούν στους 7 ανέμους» μετά τη βαριά ήττα από τον Τύρναβο με σκορ (1-3).

     

     

    Με νίκες προχώρησαν Κεραυνός Πέρνης, Ηρακλής Καβάλας και Α.Ε. Πιερέων στις εκτός έδρας «μάχες» που έδωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (8-9/3) στο γκρουπ ανόδου της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και ειδικότερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ο Κεραυνός Πέρνης που διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με δυσκολία, πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της Νέας Περάμου και σε βάρος του τοπικού Βρασίδα με σκορ (0-1) ενώ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που τα είχε όλα, στο Βερούλειο στάδιο η Α.Ε. Καβάλας γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή με σκορ (2-3). Την ίδια ώρα η ομάδα του Βασίλη Ζέρβα έχει παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Απόστολο Αμπάρκιολη και τους βοηθούς του, σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα, μπροστά σε εκατοντάδες Καβαλιώτες φιλάθλους που έδωσαν το παρών τους.

    Προσφυγή-αίτηση κατέθεσε σήμερα Δευτέρα (10/3) η ΠΑΕ Καβάλα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κοινοποιώντας το σχετικό έγγραφό της και στο Υπουργείο Εμπορίου, μέσα από το οποίο καλεί την Ε.Ε.Α. να προχωρήσει στο νόμιμο και υποχρεωτικό έλεγχο του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και να αποβάλλει από αυτό, όσες ΠΑΕ δεν έχουν κατά νόμο συμπληρώσει το απαιτούμενο κεφάλαιο.

     

     

    Ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Ελλάδος για τις ηλικίες παμπαίδων και παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο (8-9/3). Το πρωτάθλημα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας με τη συμμετοχή συνολικά 52 σωματείων από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και 524 αθλητών.

     

    Ήταν μία διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας απέδειξε έμπρακτα την πολύ σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια κατακτώνας ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια.