Bookmarks

     

    Ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Ελλάδος για τις ηλικίες παμπαίδων και παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο (8-9/3). Το πρωτάθλημα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας με τη συμμετοχή συνολικά 52 σωματείων από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και 524 αθλητών.

     

    Ήταν μία διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας απέδειξε έμπρακτα την πολύ σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια κατακτώνας ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια.

     

    Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η: Κυριακή Λογοθέτη.

    Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Ηλιάνα Ιωάννου, Θεόδωρος Καρακίτης, Παναγιώτης Κυριαζούδης, Μάριος Μωραΐτης και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

     

    Στο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων διακρίθηκαν επίσης και οι εξής αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας: Δημήτριος Καρακίτης, Ιωάννης Κουζλακίδης, Παναγιώτα-Χριστίνα Παπαναστασίου, Μιχάλης Πατέρας, Μαρκέλα Τσάλμα, Ευάγγελος Τσικρικώνης και Μαρία-Ελένη Χρηστίδου.

     

    One Response to “Ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο (8-9/3)”