Bookmarks

     

    Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Κ. στον 2ο όμιλο της Football League και η βαριά ήττα από τον Αιγινιακό στο γήπεδό του με σκορ (5-0) ήταν ότι το χειρότερο για τους «Αργοναύτες» στον επίλογο του πρωταθλήματος. Ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και βαθμολογικά αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Football League, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς, με ένα αρνητικό σερί στις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς να έχει συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό. Σε αγωνιστικό επίπεδο παρελθόν αποτελεί και το τελευταίο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Αιγινιακό, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και οι ποδοσφαιριστές ένας ένας, σιγά σιγά άρχισαν να επιστρέφουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους .

     

    Για να προωθηθεί στην ΕΠΟ η πρόταση της Γενικής

    Συνέλευσης θα πρέπει η απόφαση να είναι ομόφωνη

    Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Καβάλα έχει στραμμένο πλέον το ενδιαφέρον της στη συνεδρίαση της Football League (Πέμπτη 3/4) κατά τη διάρκεια της οποία η γενική συνέλευση της διοργανώτριας αρχής αναμένεται ομόφωνα να αποφασίσει και ακολούθως να εισηγηθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τους 2 ομίλους της Football League της περιόδου 2013-14. Πιο συγκεκριμένα ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Football League στη Γ’ Εθνική που είναι πολύ μεγάλο, εξετάστηκε, στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι . Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Πέμπτης (03/04) να ψηφιστεί η πρόταση που αναφέρει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, από τους δύο ομίλους του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League και το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν (2014-15) να διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 17 ομάδων. Για να προωθηθεί στην ΕΠΟ η πρόταση της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει η απόφαση να είναι ομόφωνη. Φυσικά, ακόμα και αν αυτό γίνει, είναι στην αρμοδιότητα της ΕΠΟ να αποφασίσει αν θα κάνει αναδιάρθρωση στην αναδιάρθρωση, και κατά συνέπεια, μεταξύ των ομάδων που θα ευνοηθούν θα είναι και η ΠΑΕ Καβάλα.

     

    2 Responses to “Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Καβάλα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στη συνεδρίαση της Football League (Πέμπτη 3/4) κατά τη διάρκεια της οποία η γενική συνέλευση αναμένεται ομόφωνα να αποφασίσει για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τους 2 ομίλους της περιόδου 2013-14”