Bookmarks

    Δεκτή έγινε από την Ειρηδονίκη Καβάλας μετά την δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο της 24 Φεβρουαρίου, η αίτηση που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης για λογαριασμό της ΠΑΕ για τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης. Όπως μάλιστα αναφέρει η διάταξη του άρθρου 69 ΑΚ, το οποίο εφαρμόζεται και στις Ανώνυμες Εταιρίες, προκύπτει ότι αν λείπουν τα πρόσωπα τα οποία απαιτούνται από τον νόμο ή το καταστατικό για τη διοίκηση του νομικού προσώπου ή αν τα συμφέροντά της συγκρούονται προς εκείνο του νομικού προσώπου, το Μονομελές Πρωτοδικείο-πλέον το Πρωτοδικείο της Περιφέρειας που έχει την έδρα της η εταιρία μπορεί σύμφωνα με το νόμο να ορίσει τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας προσωρινού διοικητικού συμβούλιου.

     

    Έτσι το Ειρηνοδικείο Καβάλας μετά την συζήτηση στην οποία προχώρησε στις 24 Φεβρουαρίου, εκδικάζοντας την αίτηση προχώρησε στον ορισμό προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα με την απόφαση να δημοσιεύεται στις 20 Μαρτίου. Μάλιστα σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η νέα προσωρινή Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα η οποία έχει ισχύ από την 20η Μαρτίου μέσα σε προθεσμία 6 μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης θα προχωρήσει στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Έγινε δεκτή η αίτηση από το Ειρηνοδικείο Καβάλας

    Το Ειρηνοδικείο Καβάλας έκανε δεκτή την αίτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιώργου Τσοκτουρίδη για διορισμό προσωρινής Διοίκησης και αναλυτικά στην απόφαση που ελήφθη μεταξύ των άλλων αναφέρονται και τα εξής:

     

    -«Το Ειρηνοδικείο Καβάλας διορίζει προσωρινή διοίκηση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ Π.Α.Ε.», που εδρεύει στην Καβάλα αποτελούμενη από τους: 1) Κωνσταντίνο Σαριδάκη του Ζαχαρία, 2) Βλάσιο Τσάκα του Ιωάννου, 3) Συμεών Μπατμάνη του Ξενοφώντος, 4) Βασίλειο Σιδηρόπουλο του Κυριάκου, 5) Ιωάννη Ξανθιώτη του Δημητρίου, 6) Παντελεήμονα Ηλιάδη του Παναγιώτη και 7) Πέτρο Πετρόπουλο του Βασιλείου, άπαντες κάτοικοι Καβάλας.

    Παρέχει στα προαναφερόμενα πρόσωπα την εξουσιοδότηση, αφού συγκροτηθούν σε σώμα με τη μέριμνα του πρώτου, να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση των μελών της εταιρίας, προκειμένου μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης να εκλεγεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

    Παρέχει επίσης, την εξουσιοδότηση στα πιο πάνω μέλη της προσωρινής διοίκησης να επιμεληθούν κατά το ίδιο διάστημα των υποθέσεων της εταιρίας, που έχουν επείγοντα χαρακτήρα.

    Κρίθηκε, αποφασίστηκε να δημοσιεύτηκε στην Καβάλα στις 20-03-2014, σε έκτακτη και δημόσια στο ακροατήριό του συνεδρίαση, απόντος του αιτούντος και του πληρεξούσιου δικηγόρου του».

    2 Responses to “Δεκτή έγινε από την Ειρηδονίκη Καβάλας μετά την δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο της 24 Φεβρουαρίου, η αίτηση που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης για λογαριασμό της ΠΑΕ για τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης με την απόφαση να δημοσιεύεται και να μπαίνει σε ισχύ από τις 20 Μαρτίου για 6 μήνες”