Bookmarks

     

    Με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα εντός έδρας ματς και η ήττα την οποία γνώρισε από τον Απόλλων Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής με σκορ (0-3) μόνο ταπεινωτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι «Αργοναύτες» δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, παρουσιάστηκαν νωθροί, δεν είχαν διάθεση, όρεξη και κυρίως δεν έδειξαν εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

     

    Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. απογοήτευσε στην κυριολεξία με το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλων Καλαμαριάς και φυσιολογικά ήρθε η ήττα για το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη.

     

    Απογοήτευση και προβληματισμός από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο

    Μετά τη βαριά ήττα την οποία γνώρισε ο Α.Ο.Κ. από τον Απόλλων Καλαμαριάς (0-3) η απογοήτευση η οποία υπάρχει εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος. Οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη ναι μεν προσπάθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Κι αν κίνητρο για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ήταν το ίδιο το γόητρο, αυτοί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς δεν είχαν κανένα απολύτως ποδοσφαιρικό εγωισμό. Έτσι ο Α.Ο.Κ. γνώρισε ταπεινωτική ήττα με σκορ (0-3), περιορίστηκε να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και από κει και πέρα εκείνο το οποίο προέχει είναι η επόμενη ημέρα για τους «Αργοναύτες». Το σίγουρο είναι ότι η βαριά ήττα με σκορ (0-3) «έσπειρε» την απογοήτευση εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα και η κατήφεια η οποία υπήρχε από τους ελάχιστους φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» σε συνάρτηση με τον ανάλογο προβληματισμό, συνέθεσαν μία εικόνα τραγική. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το τελευταίο «αντίο» του Α.Ο.Κ. στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την περίοδο που διανύουμε γράφτηκε με τον πλέον χειρότερο τρόπο, γράφτηκε με μία βαριά και ταπεινωτική ήττα (0-3) από τον Απόλλων Καλαμαριάς σε μία ποδοσφαιρική περίοδο η οποία ολοκληρώνεται με πολύ άδοξο τρόπο για την ιστορία της ομάδας.

     

    Αυλαία το Σάββατο (29/3) στον Αιγινιακό

    Ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μιχάλης Ιορδανίδης τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη (25/3) και οι παίκτες του Α.Ο.Κ. θα επιστρέψουν μία ημέρα αργότερα στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο (29/3) στην έδρα του Αιγινιακού. Στα αγωνιστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Κουρέλα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες καθώς και σε εκείνες των ποδοσφαιριστών Αντώνη Καπνίδη και Δημήτρη Χόρτσα οι οποίοι είναι τραυματίες. Εντός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του την εξέτισε στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιορδανίδη

    Ιδιαίτερα προβληματισμένος αλλά και απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη βαριά ήττα την οποία γνώρισαν οι «Αργοναύτες» με σκορ (0-3). Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η ψυχολογία της ομάδας μας δεν είναι και η καλύτερη. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο την ομάδα της Καλαμαριάς που γνωρίζαμε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο, με νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, και σίγουρα το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου ανά διαστήματα δείξαμε πραγματικά ότι μπορούσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Κάναμε φάσεις, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η Καλαμαριά ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Και αυτό γιατί οι παίκτες που διαθέτει, είναι παίκτες που έχουν στόχο για να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Αυτό άλλωστε έχω επισημάνει και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές ότι το παιχνίδι με την Καλαμαριά θα ήταν ένα ελεύθερο ματς και θα έπρεπε να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στην κατεύθυνση αυτή. Παρόλα αυτά χάσαμε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με ένα βαρύ σκορ, δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου και όπως γνωρίζετε είναι 12-13 παιδιά τα οποία έχουν τραβήξει όλο το «γολγοθά» το χρονικό διάστημα το οποίο είμαι εγώ εδώ. Γνωρίζουμε επίσης πάρα πολύ καλά ότι υπάρχουν τραυματίες, αντιμετωπίζουμε προβλήματα με κίτρινες κάρτες και έμεινε μία αγωνιστική όπου το ερχόμενο Σάββατο (29/3) τελειώνει η ποδοσφαιρική περίοδος που διανύουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Αιγινιακό. Εύχομαι η Καβάλα να βρει την τύχη της».

     

    Οι δηλώσεις του Μάριου Ντομί

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας εκπροσώπησε ο Μάριος Ντομί ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -«Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα (0-3) και η βαριά ήττα την οποία γνωρίσαμε από τον Απόλλων Καλαμαριάς, είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας αδικεί. Σίγουρα είναι ένα βαρύ σκορ για όλους εμάς και εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, παίξαμε για τη νίκη, παίξαμε για την ομάδα και πάνω απ’ όλα παίξαμε για τη βαριά φανέλα που φοράμε και βέβαια για τον φίλαθλο κόσμο. Μας έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι αυτό στην έδρα του Αιγινιακού και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και την ποδοσφαιρική χρονιά με αξιοπρέπεια και κυρίως να παίξουμε για την ιστορική ομάδα που λέγεται Α.Ο.Κ.».

    3 Responses to “Η απογοήτευση είναι δεδομένη στον Α.Ο.Κ. και έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά τη βαριά ήττα (0-3) στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Απόλλων Καλαμαριάς – Η αυλαία κλείνει με το εκτός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (29/3) στον Αιγινιακό”