Bookmarks

    Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι και με την κατήφεια να συνοδεύει τη βαριά ήττα του Α.Ο.Κ. (4-1) επέστρεψε η αποστολή της Καβάλας τα ξημερώματα της Δευτέρας στη βάση της από το νησί των Φαιάκων, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League. Η βαριά ήττα την οποία γνώρισε με σκορ (4-1) ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Κέρκυρας από την Κασσιόπη την προηγούμενη Κυριακή για την 24η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League, δικαιολογημένα σκόρπισαν ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό αλλά και απογοήτευση στην ομάδα της Καβάλας.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μετά την νίκη του Βατανιακού σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ (3-1) η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη έπεσε ακόμη μία θέση πιο κάτω στον πίνακα της βαθμολογίας και ειδικότερα στην 13η θέση μόλις με 17 βαθμούς. Έτσι ο προβληματισμός που υπάρχει είναι δικαιολογημένος και από κει και πέρα μόνο τα αθλητικά όργανα της χώρας θα είναι εκείνα τα οποία θα μπορέσουν ενδεχομένως να «σώσουν την παρτίδα».

     

    Επιστρέφουν την Τρίτη (18/3) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. στις προπονήσεις

    Ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές του για την επόμενη ημέρα του αγώνα της εκτός έδρας ήττας του Α.Ο.Κ. μέσα στην Κέρκυρα από την Κασσιόπη, ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης να ξεκουραστούν κυρίως από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής τους και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη (18/3) με το προγραμματισμένο ραντεβού τους στις 11 το πρωί στα αποδυτήρια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Με την προπόνηση αυτή μπαίνει στην αφετηρία, η προετοιμασία της Καβάλας για το εντός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Καλαμαριά, για την 25η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» θα είναι το τελευταίο που θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους αφού η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να ταξιδεύει στο Αιγίνιο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα για τον Μιχάλη Ιορδανίδη εν όψει του αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς είναι αρκετά και αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιους παίκτες οι οποίοι είτε είναι τραυματίες είτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κίτρινες κάρτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων θα είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κασσιόπη, στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού. Μάλιστα εάν ο συγκεκριμένος παίκτης έμενε στην πρώτη κίτρινη κάρτα την οποία είχε δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο, τότε αυτή θα ήταν η 7η συνολικά, και αυτόματα εφόσον είχε συμπληρώσει 7 δε θα είχε δικαίωμα για να αγωνιστεί τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς όσο και στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αιγινιακό. Έτσι μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Κασσιόπη ο εν λόγω παίκτης θα απουσιάσει μόνο από το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Από κει και πέρα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Δημήτρης Χόρτσας και Αντώνης Καπνίδης. Αντίθετα επιστρέφει ο Κύδωνας Καρλόπουλος ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του την εξέτισε στο παιχνίδι με την Κασσιόπη.

    Comments are closed.