Bookmarks

    Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής και με αμφίρροπες αναμετρήσεις δίνεται συνέχεια στο πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης του γκρουπ ανόδου της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τις ομάδες του Κεραυνού Πέρνης και του Ηρακλή Καβάλας που προπορεύονται στη βαθμολογία να δίνουν εκτός έδρας «μάχες». Πιο συγκεκριμένα ο Κεραυνός Πέρνης θα αγωνιστεί στη Νέα Πέραμο κόντρα στον τοπικό Βρασίδα ενώ τυπικά φιλοξενούμενος θα είναι ο Ηρακλής Καβάλας στο ντέρμπι της πόλης και ειδικότερα στο Βερούλειο με αντίπαλο την Α.Ε. Καβάλας. Η 5η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου της League της τοπικής Ένωσης ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με την Α.Ε. Πιερέων.

     

    Εξίσου σημαντικές ωστόσο αναμετρήσεις περιλαμβάνει και η 4η αγωνιστική στους δύο ομίλους του γκρουπ υποβιβασμού της League. Για τον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κεραμωτή έχει ρεπό ενώ για τον 2ο όμιλο η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Θεολόγου θα αγωνιστεί στην έδρα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα, ομάδα της Δόξας Θεολόγου.

     

    Για το γκρουπ ανόδου της League

    Μια ξεχωριστή αναμέτρηση διεξάγεται στο Βερούλειο γήπεδο με οικοδεσπότη την Α.Ε. Καβάλας η οποία θα υποδεχθεί στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρακλή Καβάλας. Μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε βαθμολογικό επίπεδο την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Απόστολος Αμπάρκιολης με βοηθούς του τους κ.κ. Καραβασίλη-Καμπερίδη. Για την 5η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου της League στο γήπεδο της Νέας Περάμου φιλοξενείται μία εξίσου σημαντική αναμέτρηση με τον τοπικό Βρασίδα να υποδέχεται τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνό Πέρνης. Ένα παιχνίδι το οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Δημήτρης Κωνσταντινίδης με βοηθούς του τους κ.κ. Λαζαρή και Ζαρζαβατσίδη. Τέλος ο Αετός Ορφανού που κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο γήπεδό του για την 5η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Α.Ε. Πιερέων. Αναμέτρηση την οποία θα διευθύνει ο διαιτητής κ. Γκουρδούμπας έχοντας ως βοηθούς του τους κ.κ. Πτηνόπουλο-Ζαρζαβατσίδη.

     

    Για το γκρουπ υποβιβασμού – 1ος όμιλος

    Σε ότι έχει να κάνει με το γκρουπ υποβιβασμού – 1ος όμιλος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας ρεπό έχει η πρωτοπόρος ομάδα της Κεραμωτής ενώ στο γήπεδο της Καρβάλης ο τοπικός Ναζιανζός υποδέχεται τη Θράκη Γραβούνας. Στα Λιμενάρια της Θάσου δεσπόζει το ντέρμπι του νησιού μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Θεαγένη ενώ τέλος στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Βύρων Καβάλας.

     

    Για το γκρουπ υποβιβασμού – 2ος όμιλος

    Για τον 2ο όμιλο στο γκρουπ υποβιβασμού της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Θεολόγου θα ταξιδέψει στην έδρα της ουραγού Δόξας Λυδίας ενώ το Παγγαίο στο γήπεδο της Νικήσιανης φιλοδοξεί να προσθέσει στο ενεργητικό του ένα ακόμη «τρίποντο» κόντρα στον Μ.Α. Αντιφιλίππων. Τέλος ο Κεραυνός Ελευθερών υποδέχεται τον Ηρακλή Μυρτοφύτου ενώ για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του γκρουπ υποβιβασμού της League ρεπό έχει ο Κεραυνός Κρηνίδων.

     

    Παράλληλα το Σαββατοκύριακο (8-9/3) έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, στους αγώνες κατάταξης ενώ όλο το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

     

    Σάββατο 08-03-2014

     

    Α/Α ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ                    ΑΓΩΝΑΣ
           
    1. ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ 15.30 Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
    2.   15.30 ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ
    3. ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ 15.30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
    4. N ΚΑΡΒΑΛΗΣ 15.30 ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΤΡΟΜ  ΧΑΛΚΕΡΟΥ
    5. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 15.30 ΠΑΓΓΑΙΙΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ-ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ
    6. ΖΥΓΟΥ 15.30 ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
    7. ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 15.30 ΑΤΡΟΜ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ
    8. ΞΕΡΙΑΣ 15.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ
    9. ΕΡΑΤΕΙΝΟ 15.30 ΑΕΤΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

     

     

    Κυριακή 09-03-2014

     

    Α/Α ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ                    ΑΓΩΝΑΣ
           
    1. N. ΚΑΡΒΑΛΗΣ 11.00 ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ-ΓΡΑΒΟΥΝΑ
    2. ΠΡΙΝΟΥ 11.00 ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ-ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
    3. Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ 15.30 ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ
    4. ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ 15.30 ΑΝΑΓΕΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ
    5. ΛΥΔΙΑΣ 15.30 ΔΟΞΑ ΛΥΔΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
    6. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ 15.30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦ
    7. ΝΙΚΗΣΙΑΝΗΣ 15.30 ΠΑΓΓΑΙΟ-ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ
    8. ΚΑΡΥΑΣ 15.30 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΑΡΥΑΣ-ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ
    9. ΧΑΛΚΕΡΟΥ Τ.ΜΕΛ 15.30 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    10. ΟΡΦΑΝΙΟΥ 15.30 Ν.ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ-ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
    11. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 11.00 ΕΛΠΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ-ΦΡΙΞΟΣ ΕΛΕΥΘ.
    12. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 11.00 ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ-ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    3 Responses to “Σπουδαίες αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (8-9/3) – Στο Βερούλειο η Α.Ε. Καβάλας υποδέχεται τον Ηρακλή, η Πέρνη δοκιμάζεται στην έδρα της Νέας Περάμου και ο κυπελλούχος Αετός Ορφανού υποδέχεται την Α.Ε. Πιερέων”