Bookmarks

    Τον καλύτερό τους εαυτό, δύναμη, ψυχή και παλικαριά ζήτησε σήμερα Παρασκευή (7/3) ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης από τους παίκτες του, να δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (9/3) στις 3 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Τύρναβο για την 23η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Παράλληλα ο Καβαλιώτης τεχνικός υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του ότι μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στον Τύρναβο, προκειμένου η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να εξαντλήσει όσα περιθώρια υπάρχουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κάνοντας πράξη το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

     

    Δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή

    Η εντός έδρας αναμέτρηση για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στον Τύρναβο για την 23η αγωνιστική στη Football League είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και αυτό γιατί ο προσεχής αντίπαλος της Καβάλας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας αντίπαλος ευκαταφρόνητος. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και χωρίς στρες κόντρα στον Α.Ο.Κ., βαθμολογικά είναι αδιάφορη και κίνητρο γι’ αυτήν είναι μόνο το γόητρο. Αντίθετα ο Α.Ο.Κ. στην κυριολεξία «καίγεται» για βαθμούς, θέλει πάση θυσία τη νίκη και από κει και πέρα μέχρι το τέλος, οφείλει να εξαντλήσει όσα περιθώρια υπάρχουν, «κυνηγώντας» τη σωτηρία του. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα έχουν αποθαρρύνει τους Καβαλιώτες φιλάθλους, αλλά παρ’ όλα αυτά ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρών του, να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες που θα καταβληθούν από τους παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Μονόδρομος η νίκη για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στον Τύρναβο

    Τα περιθώρια για τους «Αργοναύτες» έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής στη Football League αλλά όσα περιθώρια υπάρχουν αυτά θα πρέπει να τα εξαντλήσουν οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κατακτώντας τη νίκη κόντρα στον Τύρναβο. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, περιθώρια πολλά δεν υπάρχουν και ο Α.Ο.Κ. για να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κυνηγώντας μέχρι το τέλος το όνειρο της παραμονής θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας του Τυρνάβου. Ένα παιχνίδι δύσκολο, μία αναμέτρηση καθοριστική με τους τρεις βαθμούς της νίκης να αποτελούν βασική επιδίωξη για τους γηπεδούχους.

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη»

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (7/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Βέβαια σε μία ακόμη αναμέτρηση ο Μιχάλης Ιορδανίδης δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» αφού βλέπει κάποιους παίκτες του είτε λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν είτε λόγω του ότι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, να μην υπολογίζονται στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Αντώνης Καπνίδης και Δημήτρης Χόρτσας δεν τους επιτρέπουν για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Τύρναβο, με τον πρώτο να έχει τοποθετήσει νάρθηκα στον αριστερό του ώμο μετά την εξάρθρωση που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στη Δράμα. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Βαλεριάνος που επέστρεψε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις προπονήσεις αλλά ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (9/3) θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι λοιπόν με βάση τις παραπάνω απουσίες αλλά και εκείνη του Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην 11άδα η οποία θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στον Τύρναβο και σε σύγκριση με εκείνες που αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (8/3) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιορδανίδης αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κασσιόπη. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο Κύδων Καρλόπουλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες αναμένεται να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την Κυριακή (16/3) στην Κέρκυρα κόντρα στην Κασσιόπη, για την 24η αγωνιστική.

    One Response to “Τον καλύτερό τους εαυτό, δύναμη, ψυχή και παλικαριά ζήτησε σήμερα Παρασκευή (7/3) ο Μιχάλης Ιορδανίδης από τους παίκτες του, να δώσουν την Κυριακή (9/3) στις 3 το μεσημέρι στην εντός έδρας αναμέτρησης που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Τύρναβο για την 23η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League”