Bookmarks

    Δικαιολογημένος είναι ο προβληματισμός ο οποίος επικρατεί εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων του ΑΟΚ, μετά την ήττα της προηγούμενης Κυριακής (2/3) μέσα στη Δράμα από την τοπική Δόξα με σκορ (2-1). Μία ήττα η οποία το σίγουρο είναι ότι δυσχεραίνει και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό το έργο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Football League μιας και τα περιθώρια πλέον για τους «Αργοναύτες» έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία.

     

    Στένεψαν τα περιθώρια για τη σωτηρία του Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι μετά την ήττα που γνώρισε ο Α.Ο.Κ. μέσα στη Δράμα από την τοπική Δόξα τα πράγματα έχουν στενέψει σε ότι έχει να κάνει με τη σωτηρία της ομάδας. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί 4 «στροφές» πριν πέσει η καρό σημαία του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League, οι «Αργοναύτες» βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας με 17 βαθμούς με τη Δόξα Δράμας πλέον να είναι στο +4 και την ομάδα του Πιερικού στο +6. Μάλιστα το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη στις 4 εναπομείνασες αναμετρήσεις δείχνει να «πονοκεφαλιάζει» ακόμη περισσότερο τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα. Και αυτό γιατί στα 4 παιχνίδια που έχουν απομείνει ο Α.Ο.Κ. τα δύο τα έχει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και τα υπόλοιπα δύο μακριά από αυτό. Πιο συγκεκριμένα οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (9/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής υποδέχονται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον Τύρναβο ενώ μία εβδομάδα αργότερα, για την 24η αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο νησί των Φαιάκων με τον Α.Ο.Κ. να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, Κασσιόπη. Από κει και πέρα για την 25η αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στο γήπεδο του Αιγινιακού για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

     

    Αναζητεί το θαύμα της σωτηρίας ο Α.Ο.Κ.

    Μαθηματικά εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. έχει ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία εάν και εφόσον συγκεντρώσει εκείνους τους βαθμούς οι οποίοι απαιτούνται προκειμένου τελικά να γίνει το «θαύμα». Απαιτείται πάνω από όλα ο Α.Ο.Κ. να κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Τύρναβο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα με την Κασσιόπη και στο παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του Αιγινιακού να τα παίξει όλα για όλα μήπως και τελικά καταφέρει να σωθεί. Πάντως ο προβληματισμός που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. αλλά και στις τάξεις της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι δικαιολογημένος αφού η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη στα παιχνίδια που προηγήθηκαν μέσα στα Γιαννιτσά αλλά και εντός έδρας με τον Αιγινιακό σε περίπτωση που είχε κατακτήσει τις νίκες, σήμερα τα πράγματα θα ήταν πιο απλά.

     

    Ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από την Τετάρτη (5/3) στις προπονήσεις

    Ρεπό έδωσε ο προπονητής Μιχάλης Ιορδανίδης στους παίκτες του σήμερα Τρίτη (4/3) προκειμένου να ξεκουραστούν γιατί είναι γεγονός ότι στον βούρκο του γηπέδου της Δράμας κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Από αύριο Τετάρτη (5/3) οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και ταυτόχρονα ξεκινάει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο την ερχόμενη Κυριακή (9/3). Σε αγωνιστικό επίπεδο για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής ο προπονητής της Καβάλας κόντρα στον Τύρναβο ο προπονητής της Καβάλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ο Κύδωνας Καρλόπουλος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει σε μία από τις 4 αγωνιστικές που υπολείπονται μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όμως καθόλου μα καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό «απουσιολόγιο» της ομάδας. Και αυτό γιατί πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα δοκίμασε στο καθιερωμένο ζέσταμα ο Δημήτρης Χόρτσας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τελικά δεν ξεκίνησε το παιχνίδι. Από κει και πέρα τραυματίας επέστρεψε και ο Γιώργος Βαλεριάνος του οποίου η συμμετοχή στην αναμέτρηση κόντρα στον Τύρναβο θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

    2 Responses to “Ο προβληματισμός που υπάρχει στον Α.Ο.Κ. είναι δικαιολογημένος και τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μεγάλο βαθμό για τη σωτηρία της ομάδας – Τραυματίες επέστρεψαν από τη Δράμα οι Βαλεριάνος και Χόρτσας ενώ για το παιχνίδι με τον Τύρναβο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντουτσαρίδης”