Bookmarks

     

    Αντίθετος στον χρόνο αλλά και στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., δηλώνει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε. Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (5/3) ενώ από την πλευρά τους οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» ζητούν την αναβολή της εκλογοαπολογιστικής συνεδρίας. Μάλιστα το Δ.Σ. του ΣΦΑΟΚ υπογραμμίζει μεταξύ των άλλων ότι «επιφυλάσσεται για την νομική υπόσταση των διαδικασιών που θα λάβουν χώρα στη συγκεκριμένη διαδικασία».

     

    Το δελτίο τύπου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Α.Ο. Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες»  με αφορμή τις προκυρηχθέντες  εκλογές στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ την Τετάρτη 5/03/2014 ανακοινώνει στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας ότι είναι αντίθετος στο χρόνο αλλά και στο τρόπο διεξαγωγής τους. Σύμφωνα με την κίνηση αυτή δεν δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να εμπλακεί και να βοηθήσει στον Ερασιτέχνη να εγγραφεί και να αποκτήσει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα αλλά και να ψηφίσει στη συνέχεια.

    Θεωρούμε πως σύμφωνα με το καταστατικό του Ερασιτέχνη ΑΟΚ θα έπρεπε να δοθεί η χρονική δυνατότητα στο να υπάρχει η ευκαιρία και το δικαίωμα στον κάθε ενδιαφερόμενο. Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» ζητούν από το προεδρείο του Ερασιτέχνη να αναβάλει την εκλογο-απολογιστική συνεδρία του και να την ανακοινώσει σε χρονικό διάστημα τέτοιο ώστε να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευχέρεια να ασκήσουν το δικαίωμα εγγραφής και κατοχύρωσής της μετά την  πάροδο 6 μηνών. Κάθε άλλη κίνηση θα προκαλέσει την αντίθεση όλων των νόμιμα σκεφτόμενων φιλάθλων και παραγόντων για τα δρώμενα του συλλόγου του Ερασιτέχνη. Τέλος ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων επιφυλάσσεται για την νομική υπόσταση των διαδικασιών που θα λάβουν χώρα στη συγκεκριμένη διαδικασία».

     

    7 Responses to “Αντίθετος στον χρόνο Τετάρτη (5/3) αλλά και στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., δηλώνει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε”