Bookmarks

    Υποχρεωμένος να ανακατέψει την «τράπουλα» όσο περισσότερο γίνεται είναι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Μιχάλης Ιορδανίδης εν όψει της αναμέτρησης την ερχόμενη Παρασκευή (14/2) στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Βατανιακό. Οι σοβαρές απουσίες που αντιμετωπίζουν στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, σε συνάρτηση βέβαια με την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο εφησυχασμού και δικαιολογημένα άπαντες στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ βρίσκονται σε εγρήγορση.

     

    Το παιχνίδι δεν είναι απλά ένας «τελικός» μόνο για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά αλλά είναι μία αναμέτρηση όπου αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά σε ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο ο στόχος της παραμονής στον Α.Ο.Κ. για τη συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εφικτός. Για πολλοστή φορά θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Βατανιακό η νίκη αποτελεί μονόδρομο, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα το οποίο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα και το μόνο που θα πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη είναι αυτό και τίποτε άλλο. Άλλωστε και μετά την ήττα από τα Γιαννιτσά, σε περίπτωση που ο Α.Ο.Κ. στραβοπατήσει και στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό αφήσει πίσω του βαθμό ή βαθμούς τότε τα πράγματα θα γίνουν κατά πολύ χειρότερα. Την αναγκαιότητα μάλιστα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης θα πρέπει να την «χωνέψουν» οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς, έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να προσθέσει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κάνει ίσως από τα πλέον σημαντικότερα βήματα για να παραμείνει στην κατηγορία.

     

    Με «ζεστές» τις τσέπες θα υποδεχθούν τον Βατανιακό

    Εξάλου με «ζεστές» τις τσέπες οι παίκτες της Καβάλας θα υποδεχθούν τον Βατανιακό στις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής (14/2) στο «Ανθή Καραγιάννη» αφού σήμερα Τετάρτη (12/2) η Διοίκηση της Καβαλιώτικης ΠΑΕ προχώρησε σε πληρωμές προς το έμψυχο δυναμικό, με την εξόφληση του μηνός Ιανουαρίου.

     

    Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Υπό το φως των προβολέων διεξήχθη σήμερα Τετάρτη (12/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η προγραμματισμένη προπόνηση με την προετοιμασία της Καβάλας να μπαίνει στην τελική ευθεία, δύο 24ωρα πριν από το σημαντικότατο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Με βάση τις απουσίες που υπάρχουν εκ των πραγμάτων ο Μιχάλης Ιορδανίδης είναι υποχρεωμένος να «ανακατέψει την τράπουλα» έτσι ώστε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις στην αρχική 11άδα. Και αυτό γιατί απουσίες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωρίας παικτών δικαιολογημένα τον προβληματίζουν. Μάλιστα για το παιχνίδι με τον Βατανιακό ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου και Γιάννη Καζαντζίδη αλλά και στους τραυματίες Δημήτρη Χόρτσα και Αλέξανδρο Πόπτση. Αντίθετα ο Γιώργος Βαλεριάνος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Καβαλιώτη προπονητή.

     

    Ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Αγγελακόπουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Βατανιακό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Δημήτριος Βαφειάδης και Αντώνιος Διπλάρης ενώ 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κότσανης της Ε.Π.Σ. Δράμας με παρατηρητή διαιτησίας τον Μιλτιάδη Βλάχο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εξάλλου την σημαντικότατη από πλευράς βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση μεταξύ του Πιερικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας με βοηθό του τον Γεώργιο Λαζαρή επίσης από την ίδια Ένωση.

    Comments are closed.