Bookmarks

     

    Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα είχε τη δυνατότητα να βγάλει ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης που έδωσε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Τετάρτη (12/2) με αντίπαλο τους Μαχητές Πεύκων. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα μπορεί να έχασε με (63-65) αλλά ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός λίγο πριν από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Καλαμίτσας το Σάββατο (15/2) έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

     

    Να σημειωθεί ότι στο φιλικό παιχνίδι με τους Μαχητές Πεύκων δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Νίκος Κατσαρές, μιας και είναι ακόμη ανέτοιμος και όπως φαίνεται η επιβάρυνση που υπέστη από το παιχνίδι στο Ιβανόφειο στο τραυματισμένο αστράγαλο του, ήταν πιο μεγάλη από ότι αρχικά φάνηκε και έτσι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

     

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 24-15, 31-36, 39-54, 63-65.

     

    Ο Γιάννης Τζήμας χρησιμοποίησε τους: Αγγελακόπουλο 7(1), Καλαϊτζίδη 2, Καραποστόλου 3, Καλαμπάκα 12, Κρστέφσκι 10, Τότσιο 10, Βελισσαρίου 5, Μαρμαρινό 4, Παπαρέγκα 10(2), Γκέλιο, Καραθανάση.

     

    Εξάλλου σήμερα Πέμπτη (13/2) το πρωί αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζοντας της επισκέψεις της σε σχολεία του Νομού, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Περάμου.

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Αγγελακόπουλου

    Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής της Ε.Κ. Καβάλας, Βασίλης Αγγελακόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε η ομάδα του να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

    -Ποιος είναι ο χαρακτήρας του παιχνιδιού με τη Βέροια;
    -«Το παιχνίδι με το Φίλιππο είναι ένα δύσκολο μάτς, απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρα παιδιά. Σας θυμίζω ότι χάσαμε στη Βέροια στον πρώτο γύρο, αυτό νομίζω πως λέει πολλά. Και πως με την ΑΕΚ έχασαν στο σουτ».

    -Μετά την ήττα στο Ιβανόφειο άλλαξε κάτι;
    -«Όχι φυσικά! Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με ξεχωριστή σοβαρότητα».

    -Άρα να ρωτήσω τι απαιτείται για να φτάσετε στη νίκη το Σάββατο;
    -«Όπως σε όλα τα εντός έδρας και όχι μόνο παιχνίδια, απαιτούνται τρία πράγματα. Πάθος, ενέργεια και σοβαρότητα. Εάν τα έχουμε αυτά, θα φτάσουμε στη νίκη. Και φυσικά πάντα με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας, που γίνεται “6ος παίκτης” στην Καλαμίτσα».

    -Θεωρείς πως έχει ξεκαθαρίσει κάποιο από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1″;
    -«Εννοείται πως όχι. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα παιχτούν. Αυτή την αίσθηση έχω. Στο τέλος θα κάνουν όλοι ταμείο και θα δούμε. Μη ξεχνάτε πως τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος, στον πρώτο γύρο ήμασταν τελευταίοι στην αρχή και τώρα διεκδικούμε άνοδο».

    Comments are closed.