Bookmarks

     

    Τρία νέα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνος Σαριδάκης, Σίμος Μπατμάνης και Πέτρος Πετρόπουλος, πλαισιώνουν τη Διοίκηση Ειρηνοδικείου της ΠΑΕ Καβάλα, η κύρια αίτηση της οποίας κατατέθηκε από το νομικό σύμβουλο Γιώργο Γραμμένο για λογαριασμό του μεγαλομετόχου Γιώργου Τσοκτουρίδη, στο Ειρηνοδικείο Καβάλας και συζητήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Η έκδοση της απόφασης για τον ορισμό Διοίκησης Ειρηνοδικείου της ΠΑΕ Καβάλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες και σ’ αυτή Πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος παραμένει ο Βλάσης Τσάκας ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης ο οποίος και δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα.

     

    Να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό και στο οποίο αναφέρονται τα ονόματα της 7μελούς Διοίκησης Ειρηνοδικείου της ΠΑΕ Καβάλα.

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα αναφέρει τα εξής:

     

    -«Συζητήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στο Ειρηνοδικείο Καβάλας η κύρια αίτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ κ. Γεωργίου Τσοκτουρίδη για τον ορισμό Διοίκησης Ειρηνοδικείου. Την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και τον μεγαλομέτοχο της, κ. Γεώργιο Τσοκτουρίδη, εκπροσώπησε ο Νομικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Γραμμένος.

     

    Να σημειωθεί ότι τα 7 μέλη τα οποία προτάθηκαν στην κύρια αίτηση για τη σύνθεση της Διοίκησης Ειρηνοδικείου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ είναι τα εξής:

    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσιος Τσάκας

    Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σαριδάκης

    Μέλη: Παντελεήμων Ηλιάδης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων),

    Συμεών Μπατμάνης (Υπεύθυνος σε θέματα Ασφάλειας),

    Ιωάννης Ξανθιώτης (Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος),

    Πέτρος Πετρόπουλος (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου),

    Βασίλειος Σιδηρόπουλος (Υπεύθυνος Συνδέσμων Φιλάθλων).

     

    Η απόφαση για τον ορισμό Διοίκησης Ειρηνοδικείου αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Έως τότε θα είναι σε ισχύ η προσωρινή διαταγή της κυρίας Ειρηνοδίκης Καβάλας».

     

    One Response to “Τρία νέα πρόσωπα στη Διοίκηση Ειρηνοδικείου της ΠΑΕ Καβάλα με τον Βλάση Τσάκα να παραμένει στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου και τον Κωνσταντίνο Σαριδάκη να καταλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου”