Bookmarks

     

    Παρελθόν για τους «Αργοναύτες» αποτελεί η εκτός έδρας ήττα του Α.Ο.Κ. την προηγούμενη Κυριακή (23/2) για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League στο Πανθεσσαλικό στάδιο από την Νίκη Βόλου με σκορ (3-0). Ένα σκορ το οποίο δεν αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. κοίταξε τον αντίπαλό του στα μάτια, για περισσότερο από μία ώρα, ήταν καλός, οι παίκτες μεταξύ τους είχαν αλληλοκάλυψη αλλά η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου έκανε τη διαφορά.

     

    Παρά το καλό πρόσωπο το οποίο έδειξε ο Α.Ο.Κ. για περισσότερο από μία ώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη Νίκη Βόλου, το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και η ήττα που γνώρισε με σκορ (3-0) από τη Νίκη Βόλου σίγουρα δεν αποδίδει δικαιοσύνη. Ο Α.Ο.Κ. επέστρεψε στη βάση του και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (2/3) στο γήπεδο της Δράμας με αντίπαλο τη Δόξα. Μία αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» με τους «Αργοναύτες» να θέλουν μόνο τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να κάνουν ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια ώρα ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης βλέπει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας.

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιορδανίδη

    Αναλυτικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Μιχάλης Ιορδανίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου δήλωσε τα εξής:

    -«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων οι οποίοι έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Εμείς πήγαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε μία ανύποπτη φάση η ομάδα της Νίκης Βόλου προηγήθηκε στο σκορ. Ενώ οι ποδοσφαιριστές μου στο πρώτο ημίχρονο με την καλή απόδοση που έδειξαν πίστεψαν ότι μπορούμε να πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δυστυχώς στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Απέναντί μας είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία αντικατοπτρίζεται και στον πίνακα της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Football League. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο εμείς από τη δική μας πλευρά δεν είχαμε τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να γυρίσουμε το παιχνίδι και το σίγουρο είναι ότι περίμενα κάτι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές μου. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, να πετύχουμε κάποιο γκολ αφού είχαμε κάποιες καλές τελικές προσπάθειες αλλά στο τέλος γνωρίσαμε την ήττα με ένα σκορ το οποίο πιστεύω ότι δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα της επιβίωσής μας για να σταθούμε στο χώρο της Football League, την ερχόμενη Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, επανέρχονται 4 ποδοσφαιριστές μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

     

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χόρτσα

    Τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χόρτσας ο οποίος δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα με μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά αλλά ένα γκολ το οποίο δεχτήκαμε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, ένα εύκολο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Από κει και πέρα βάλαμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και όπως είναι φυσικό σε μία τέτοια έδρα όταν δε σκοράρεις, δέχεσαι γκολ. Για μας από δω και στο εξής απομένουν 5 παιχνίδια, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να διεκδικήσουμε και στις 5 αναμετρήσεις που μένουν, μόνο τη νίκη».

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία για το γειτονικό ντέρμπι

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (24/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και περιελάμβανε χαλάρωμα-αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές ήταν βασικοί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθεσσαλικού σταδίου, ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δράμας με την τοπική Δόξα. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί μονόδρομο στην τεράστια προσπάθεια που οφείλει να καταβάλλει στο εξής έτσι ώστε οι «Αργοναύτες» να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που απαιτούνται για να παραμείνει ο Α.Ο.Κ. στην κατηγορία. Σε αγωνιστικό επίπεδο για αύριο Τρίτη (25/2) ο Μιχάλης Ιορδανίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν ενώ ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας θα ξεκινήσει την Τετάρτη (26/2). Στα αγωνιστικά οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Πέδρο Άρτσε και Μάριος Ντομί εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους αφού είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες ενώ στη διάθεση του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας τίθεται κανονικά ο Παντελής Ντουτσαρίδης. Ο αρχηγός της Καβάλας που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες θα δώσει κανονικά το παρών του στο παιχνίδι με την Δόξα και τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στην αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για την 23η αγωνιστική κόντρα στον Τύρναβο. Από κει και πέρα κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνθηκαν μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Βαλεριάνος, Αργύρης Παπαργυρίου και Νίκος Κουρέλας μάλλον δε δείχνουν να ανησυχούν την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ..

     

    Στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. βρέθηκε ο Βλάσης Τσάκας

    Στα αποδυτήρια της Καβαλιώτικης ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα Δευτέρα (24/2) ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη αλλά και τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε με τους παίκτες του Α.Ο.Κ., ο Βλάσης Τσάκας τους μίλησε για την κρισιμότητα του εκτός έδρας αγώνα στη Δράμα με την τοπική Δόξα και τους κάλεσε ταυτόχρονα προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε ο Α.Ο.Κ. να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

    Comments are closed.