Bookmarks

     

    «Όλα τα λεφτά» για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αποτελεί η εκτός έδρας αναμέτρηση το Σάββατο (22/2), στο γήπεδο της Ζωφριάς με την ΑΕΚ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, παιχνίδι το οποίο θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα. Η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη και ο μοναδικός μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Ένωσης Γιάννη Τζήμα ακούει στο όνομα του Νίκου Κατσαρέ ο οποίος έχει υποστεί ωστικό οίδημα στην ποδοκνημική και μάλιστα η κατάστασή του επιβαρύνθηκε μετά το διάστρεμμά του.

     

    Κατά τα άλλα ο Έλληνας προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Γιάννης Τζήμας δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα σοβαρά προβλήματα ενώ στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr επισήμανε ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι από την ώρα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης και στο οποίο η ομάδα του δεν κουβαλάει τον τίτλο του φαβορί.

     

    Η συνέντευξη του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα του το ερχόμενο Σάββατο (22/2) στις 5 το απόγευμα και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδας της Α2 κατηγορίας, ομάδα της ΑΕΚ.

     

    Για το θέμα αυτό ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε τα εξής:

    -«Εμείς πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε και νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρες οι θέσεις μας αλλά και η φιλοσοφία μας. Ωστόσο εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας μέχρι τώρα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2, και αυτό ισχύει για πολλούς λόγους. Για το ότι παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, παίζουμε με μία ομάδα με κύρος και μάλιστα σε μία φοβερή έδρα. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο φανατισμός θα είναι μεγάλος. Γνωρίζουμε το τι πραγματικά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κυρίως το μυαλό μας είναι στο ότι χάσαμε από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Είναι πραγματικά μία ήττα η οποία μας πονάει πάρα πολύ και σίγουρα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι τότε τώρα θα ήμασταν ισόβαθμοι τόσο με την ΑΕΚ όσο και με το Ψυχικό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια τότε οι ήττες πονάνε πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε παιχνίδι εκτός έδρας, το έχεις χάσει. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και είναι το μοναδικό από την ώρα που έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, που δεν κουβαλάμε τον τίτλο του φαβορί. Ξέρουμε ότι φαβορί θα είναι η ΑΕΚ και άρα δεν έχουμε να χάσουμε πολλά πράγματα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, θα πάρουμε τα ρίσκα τα οποία πρέπει να πάρουμε γιατί σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να ρισκάρεις και ευχόμαστε να έχουμε λίγο υγεία γιατί πραγματικά αν ο Νίκος Κατσαρές δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μας».

     

    -Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η ομάδα του λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Δόξα το Θεό πλην της περίπτωσης του τραυματισμού του Κατσαρέ δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιες μικροενοχλήσεις οι οποίες ωστόσο δεν μας ενοχλούν αλλά σίγουρα το μεγάλο πρόβλημα το οποίο έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για τις αναμετρήσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν είναι αυτό του Νίκου Κατσαρέ. Ο παίκτης μας αντιμετωπίζει ένα ωστικό οίδημα στην ποδοκνημική, η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά το διάστρεμμα που υπέστη κάτι το οποίο σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα θα πηγαίνει από αγώνα σε αγώνα. Καταλαβαίνετε ότι το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι το ευχάριστο για μας αλλά το σίγουρο είναι ότι σε τόσο δύσκολα παιχνίδια όπως αυτά με την ΑΕΚ η ομάδα χρειάζεται την ενέργεια του Νίκου. Άλλωστε είναι γεγονός ότι σε μία καυτή έδρα όπως αυτή της ΑΕΚ χρειάζεσαι έναν πλέι μέικερ, θέλεις οπωσδήποτε την ηρεμία, θέλεις οπωσδήποτε την οργάνωση».

    One Response to “Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και είναι το μοναδικό από την ώρα που έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, που δεν κουβαλάμε τον τίτλο του φαβορί»”