Bookmarks

    Οδεύουμε προς την κάλυψη των 2/3 του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στις 13 εναπομείναντες αγωνιστικές οι 4 εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου θα επιδιώξουν να συγκεντρώσουν εκείνους τους βαθμούς προκειμένου να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, υλοποιώντας τους στόχους που έχουν θέσει εξ αρχής. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι και στα 4 «στρατόπεδα», του Άρη Ακροποτάμου, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, του Νέστου Χρυσούπολης και του Ορφέα Ελευθερούπολης, τα τεχνικά τους επιτελεία βλέπουν το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις που θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (16/2) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

     

    Έτσι Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Άρης Ακροποτάμου έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος με τις δύο ομάδες να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ στους στόχους που έχουν θέσει. Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα έχει δύσκολο σίγουρα έργο στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας με αντίπαλο τον Μακεδονικό και τέλος ο Νέστος Χρυσούπολης με καλή ψυχολογία μετά το διπλό στον Έβρο Σουφλίου θα επιδιώξει στο γήπεδό του να προσθέσει 3 ακόμα βαθμούς με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

     

    Κρίσιμες πέρα για πέρα λοιπόν είναι οι μάχες που θα δώσουν οι 4 εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και δικαιολογημένα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο την ερχόμενη Κυριακή (16/2) στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και του Άρη Ακροποτάμου. Μία αναμέτρηση «φωτιά», σπουδαία από πλευράς βαθμολογικής σημασίας με τις δύο ομάδες που παρουσιάζουν σημαντική δυναμική, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να θέλουν το «τρίποντο» έτσι να κάνουν ένα ακόμη βήμα για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται στο γήπεδο της Χρυσούπολης με τον Νέστο να υποδέχεται τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Έβρου Σουφλίου μία εβδομάδα πριν θα επιδιώξει να προσθέσει στο ενεργητικό της 3 ακόμα βαθμούς, προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος ένα από τα σημαντικότερα «χαρτιά» του θα παίξει ο Ορφέας Ελευθερούπολης στην εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει στο γήπεδο του Μακεδονικού κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την επικίνδυνη διαχωριστική ζώνη θα επιδιώξει να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον στόχο της παραμονής που έχει θέσει.

     

    Η 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο

    της Γ΄ Εθνικής και οι διαιτητές της

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία πρόκειται να συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή (16/2) στις 3 το μεσημέρι για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς και οι διαιτητικές τριάδες που ορίστηκαν να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν ως εξής:

     

    Διγενής Λακκώματος-ΠΑΟ Κοσμίου: Γεώργιος Μελτζανίδης, Αθανάσιος Παπαδάκης-Χρήστος Μαλουτάς (ΕΠΣ Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Ανδρούτσος (ΕΠΣ Έβρου)

    Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός:
    Εμμανουήλ Σκουλάς, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος-Χρήστος Τσιγγινές (ΕΠΣ Θεσσαλίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης (ΕΠΣ Τρικάλων)

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Άρης Ακροποτάμου: Παναγιώτης Θεολόγου, Νικόλαος Δεμερτζής-Γεώργιος Κεσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χαράλαμπος Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    Κιλκισιακός-Έβρος Σουφλίου: Γεώργιος Βρέσκας, Κωνσταντίνος Γιάντσης-Μιχαήλ Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αντώνιος Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Κοζάνης)

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Περικλής Παρχαρίδης, Αθανάσιος Δηλτεράκης-Άγγελος Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δημήτριος Κωνσταντάρας (ΕΠΣ Καβάλας)

     

    Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων: Δημήτριος Δραγάτης, Γεώργιος Κελάζογλου-Γεώργιος Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ντάκος (ΕΠΣ Ξάνθης)

     

    Μακεδονικός-Ορφέας Ελευθερούπολης: Βάιος Τσιτσανούδης, Αχιλλέας Νίκζας-Θωμάς Ζάχος (ΕΠΣ Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Κωνσταντίνος Λουλουδιάδης (ΕΠΣ Κιλκίς)

     

    Δόξα Πετρούσας-ΠΟ Μουδανιών: Γεώργιος Κυριαζίδης, Σπυρίδων Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου)-Μιχαήλ Χαρίτσης (ΕΠΣ Θράκης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέξανδρος Τικόζογλου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    H Βαθμολογία (17η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (27-8) 42

    Πανσερραϊκός (31-10) 40

    Άρης Ακροποτάμου (25-18) 32

    Εθνικός N. Αγιονερίου (18-20) 29

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (16-13) 28

    Νέστος Χρυσούπολης (24-20) 25

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (18-15) 23

    Διγενής Λακκώματος (38-32) 22

    Έβρος Σουφλίου (18-18) 21 (**)

    Κιλκισιακός (17-14) 20

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (21-27) 19

    Δόξα Πετρούσας (13-13) 19

    Ορφέας Ελευθερούπολης (18-15) 18  (**)

    Μακεδονικός (13-23) 17

    Μουδανιά (14-30) 13

    ΠΑΟ Κοσμίου (8-43) 3

    (**) Έχουν αγώνα λιγότερο.

    Comments are closed.