Bookmarks

    Κρίσιμο πέρα για πέρα χαρακτηρίζεται το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (14/2) για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στον Βατανιακό, απέναντι σε μία ομάδα η οποία «χαροπαλεύει» και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη προκειμένου να ξαναμπεί στο παιχνίδι της παραμονής. Για τους «Αργοναύτες», για όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αλλά και για τον κόσμο του, το παιχνίδι με τον Βατανιακό, είναι μία αναμέτρηση «τελικός». Ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με τους «Αργοναύτες» να θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να διατηρήσουν σοβαρές ελπίδες για παραμονή στη Football League. Άλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Βατανιακό ο Α.Ο.Κ. έχει δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα συνεχόμενα. Με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό ενώ ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι στη Δράμα με την τοπική Δόξα.

     

    Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση

    Το σίγουρο είναι ότι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό την Παρασκευή (14/2) στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» δε θα πρέπει να αφήσει απαρατήρητη κανέναν Καβαλιώτη. Παρά το γεγονός ότι την ώρα διεξαγωγής του αγώνα η αγορά της Καβάλας θα είναι ανοιχτή, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και με την κινητοποίηση που θα πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες, η παρουσία των φιλάθλων να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και πιο επιβλητική.

     

    Συνέχεια… «πονοκεφάλων» για τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με τον Βατανιακό βρίσκεται σε εξέλιξη και το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (11/2) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού. Τακτική και φυσική κατάσταση ήταν σημεία τα οποία επικέντρωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης με τους συνεργάτες του το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τον ίδιο ωστόσο να εξακολουθεί να «πονοκεφαλιάζει» από τις σοβαρές απουσίες που υπάρχουν. Απουσίες όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Βατανιακό αλλά και για τις επόμενες 3 αναμετρήσεις, με τη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας και τον Τύρναβο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Ιορδανίδης για το ματς με τον Βατανιακό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου και Γιάννη Καζαντζίδη, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα επανέρχεται στην 11άδα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα ενισχύσει την αμυντική διάταξη της Καβάλας. Απουσίες στο παιχνίδι με τον Βατανιακό θα υπάρξουν και λόγω προβλημάτων τραυματισμών κάποιων παικτών. Αναφερόμαστε στον Αλέξανδρο Πόπτση ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη θλάση του, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Βατανιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον αμυντικό Δημήτρη Χόρτσα ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα και από σήμερα Τρίτη (11/2) ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στην προγραμματισμένη προπόνηση που έγινε. Από κει και πέρα οι απουσίες που προβληματίζουν τον Μιχάλη Ιορδανίδη λόγω συμπλήρωσης καρτών από κάποιους ποδοσφαιριστές για τα επόμενα 3 παιχνίδια που θα ακολουθήσουν είναι πολλές. Και αυτό γιατί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζει στους Πέδρο Άρτσε, Μάριο Ντομί και Θωμά Γκαρακλίδη που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες ενώ ο Παντελής Ντουτσαρίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στις αναμετρήσεις με τη Νίκη Βόλου και τον Τύρναβο.

    One Response to “Απαιτείται πανστρατιά των φιλάθλων του Α.Ο.Κ. την Παρασκευή (14/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Α.Ο.Κ. σε ένα παιχνίδι «τελικό» να υποδέχεται τον Βατανιακό – Σε εξέλιξη η προετοιμασία με τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω των τραυματισμών και των τιμωριών συγκεκριμένων παικτών”