Bookmarks

    Κομμάτι κομμάτι ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς ολοκληρώνει το παζλ του σχεδιασμού των πλάνων του για την 11άδα την οποία θα κατεβάσει την ερχόμενη Κυριακή (12/1) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κατά τη διάρκεια του δύσκολου εντός έδρας αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Ζάκυνθο, για την 15η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Το παιχνίδι με την Ζάκυνθο, αποτελεί το πρώτο εκ των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. μπροστά στο κοινό του αφού θα ακολουθήσει, μία εβδομάδα αργότερα η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

     

    Θέλει το απόλυτο για να πάρει βαθιές ανάσες

    Το σίγουρο είναι ότι οι «Αργοναύτες» τόσο κόντρα στη Ζάκυνθο όσο και στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με βάση βέβαια τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται σήμερα, θέλουν το απόλυτο δηλαδή να συγκεντρώσουν 6 βαθμούς προκειμένου να πάρουν βαθιές ανάσες για τη συνέχεια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για την ομάδα της Καβάλας η οποία, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά οφείλει να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται προκειμένου να κάνει πράξη στο τέλος την παραμονή της στην κατηγορία. Έτσι λοιπόν αρχικά η αναμέτρηση κόντρα στην Ζάκυνθο για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά αποτελεί έναν μεγάλο τελικό με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και την κατάκτηση των τριών βαθμών επιτακτική ανάγκη. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο και προς την κατεύθυνση υλοποίησης, της κατάκτησης του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες και να στηρίξουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τους παίκτες του Α.Ο.Κ. για να φτάσουν στο στόχο τους.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο έχει ξεκινήσει και στην προπόνηση, σήμερα Παρασκευή (10/1),  στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» , προτελευταία πριν από το παιχνίδι ο Γιώργος Μαραντάς έχει μία πλήρη εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης που επικρατεί σχεδιάζοντας τα πλάνα του για την 11άδα που θα κατεβάσει την Κυριακή (12/1). Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι ο Ξανθιώτης προπονητής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελή Ντουτσαρίδη και Γιάννη Καζαντζίδη που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ θετική είναι η πρόοδος που παρατηρείται σε ότι έχει να κάνει με το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που ταλαιπώρησε τον Μεξικάνο μέσο του Α.Ο.Κ. Πέδρο Άρτσε. Κατά τα άλλα, είτε σε επίπεδο τιμωρίας είτε και σε επίπεδο τραυματισμού ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

     

    Την Δευτέρα (13/1) κατατίθεται

    η αίτηση στο Ειρηνοδικείο Καβάλας

    Σήμερα Παρασκευή (10/1) επρόκειτο να κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο Καβάλας η αίτηση για την έγκριση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αλλά λόγω των πολλών υποχρεώσεων των δικηγόρων, όλων των πλευρών, η κατάθεση της αίτησης μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (13/1). Η μετάθεση της ημερομηνίας όπως προαναφέραμε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο φόρτο εργασίας των δικηγόρων Γεώργιου Γραμμένου και Νικόλαου Κακουλίδη οι οποίοι ωστόσο να σημειώσουμε ότι σήμερα Παρασκευή (10/1) ολοκλήρωσαν τον απαιτούμενο φάκελο με τα έγγραφα που πρέπει να κατατεθούν ώστε στην πρώτη εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί να κατατεθεί πλήρως ο φάκελος της νέας σύνθεσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα στο Ειρηνοδικείο της πόλης. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα τα οποία θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα με τον Φάνη Ελευθεριάδη να παραμένει στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας και τον Βλάση Τσάκα να καταλαμβάνει τη θέση του α΄ Αντιπροέδρου. Η αλλαγή αυτή μάλιστα σε ένα δύο πρόσωπα η οποία διέρρευσε ότι θα καταλάβουν θέση στον νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ οφείλεται κυρίως στο μεγάλο φόρτο εργασίας τους και στην αδυναμία τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ακόμη και ως απλά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Ο Στ. Μολιχιτούδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Σταμάτης Μολιχιτούδης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τη Ζάκυνθο, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Δημήτριο Νατσιόπουλο και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη. 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε να είναι ο Γεώργιος Κυριαζίδης της Ε.Π.Σ. Έβρου με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτριο Ίτσκο της Ε.Π.Σ. Σερρών. Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε να είναι ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    15η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν για την 15η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League είναι τα εξής:

    Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας

    Καβάλα-Ζάκυνθος

    Τύρναβος-Νίκη Βόλου

    Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής

    Κασσιόπη-Βατανιακός

    Πιερικός-Αιγινιακός

    Απόλλων Καλαμαριάς-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Comments are closed.