Bookmarks

     

    Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το πρόγραμμα του τουρνουά ποδοσφαίρου Κ11 το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο αναμένεται με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και στο οποίο συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες οι οποίες θα «πέσουν στη μάχη» για μία θέση, με στόχο τη διάκριση.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι προέκυψαν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του τουρνουά ποδοσφαίρου Κ11 λόγω των δηλώσεων συμμετοχής που κατέθεσαν και κάποιες άλλες ομάδες.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο οποίο λεπτομερώς δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων αλλά και για τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν καθώς και οι όροι διεξαγωγής του τουρνουά έχουν ως εξής:

     

    -«Μετά τη δήλωση συμμετοχής και των ομάδων Ορφέας Ελευθερούπολης Α, Αετός Ορφανού, Βρασίδας Νέας Περάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης Β’ στο τουρνουά ποδοσφαίρου (Κ11) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-1-2014 το αγωνιστικό πρόγραμμα τροποποιείται ως ακολούθως.

     

    ΩΡΑ 11.00     ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ (Α)

    ΩΡΑ 11.00     ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ-Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ Α (Β)

    ΩΡΑ 11.00     ΠΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Α’ (Γ)

    ΩΡΑ 11.00     ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ Α    (Δ)

    ΩΡΑ 12.00     ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β’-ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε)

    ΩΡΑ 12.00     ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Β-ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ   (ΣΤ)

    ΩΡΑ 12.00     ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ Β-ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ (Ζ)

     

    ΩΡΑ 13.00      ΝΙΚΗΤΗΣ (Α) – ΝΙΚΗΤΗΣ (Β)

    ΩΡΑ 13.00      ΝΙΚΗΤΗΣ (Γ)-ΝΙΚΗΤΗΣ (Δ)

    ΩΡΑ 13.00      ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Α)-ΗΤΤΗΜΕΝΟ (Β)

    ΩΡΑ 13.00      ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Γ)-ΗΤΤΗΜΕΝΟ (Δ)

     

    ΩΡΑ 14.00      ΝΙΚΗΤΗΣ (Ε) – ΝΙΚΗΤΗΣ (ΣΤ)

    ΩΡΑ 14.00      ΝΙΚΗΤΗΣ (Ζ)-ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΤΗΜ (Ε-ΣΤ-Ζ)

    ΩΡΑ 14.00      ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Ε-ΣΤ-Ζ)-ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Ε-ΣΤ-Ζ)

     

    ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Κ11)                     

    Διάσταση γηπέδου: διαστάσεων  35Χ55. Διάσταση εστιών: 3Χ2 μέτρα. Διάρκεια αγώνα: 50 λεπτών (2 ημίχρονα των 25’ έκαστο). Αριθμός ποδοσφαιριστών (8) εναντίον (8). Αντικατάσταση ποδοσφαιριστών μία μόνο φορά. Αράουτ  με τα χέρια. Χτύπημα πέναλτι: από απόσταση (9) μέτρων. Χτύπημα κόρνερ: από τη γωνία του γηπέδου Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με πιστοποιητικό γέννησης που φέρει φωτογραφία ταυτοπροσωπίας καθώς και καταστάσεις υγείας. Ηλικία ποδοσφαιριστών: γεννημένοι μετά την 1-1-2003».

    One Response to “Στις 26 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί από την Ε.Π.Σ. Καβάλας να διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου Κ11 με τη συμμετοχή 14 ομάδων από τον Νομό Καβάλας”