Bookmarks

     

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά την εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα με σκορ (70-74). Μία νίκη η οποία έφερε το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, με συγκάτοικο τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 19 βαθμούς. Μάλιστα Καβάλα και Κόροιβος Αμαλιάδας το ερχόμενο Σάββατο θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τους γηπεδούχους να μη βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην από την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Σκόρπισε χαρά η νίκη στο Λαύριο

    Το σίγουρο είναι πάντως ότι η εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο (70-74) σκόρπισε την χαρά αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΚΑΕ με τους Καβαλιώτες φιλάθλους να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις σπουδαίες νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές της Α2 κατηγορίας. Μάλιστα οι Καβαλιώτες φίλαθλοι δηλώνουν αποφασισμένοι προκειμένου να δώσουν εντυπωσιακό παρών το ερχόμενο Σάββατο (18/1) στις κερκίδες του κλειστού «Αλεξάνδρα Δήμογλου» προκειμένου η ομάδα του Γιάννη Τζήμα να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα

    Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Κάθε νίκη που πετυχαίνουμε και μάλιστα εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας. Πολύ περισσότερο δε όταν η νίκη αυτή σημειώθηκε εις βάρος του Λαυρίου, μιας ομάδας αρκετά ποιοτικής που μπορεί να προκαλέσει πολλές «ζημιές» στους αντιπάλους της. Θεωρώ ότι η τελευταία περίοδος ήταν πραγματικά εκπληκτική για την ομάδα μου, καθώς πετύχαμε 25 πόντους και ήμασταν αρκετά εύστοχοι. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τους παίκτες του Λαυρίου να κάνουν το παιχνίδι του ωστόσο οι αντίπαλοι διαθέτουν ορισμένους ταλαντούχους παίκτες που κατάφερναν πάντα να βρουν λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εκτιμώ ότι δικαίως επικρατήσαμε. Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα ωστόσο επηρεαστήκαμε από τους τραυματισμούς και τις ιώσεις που ταλαιπώρησαν πολλούς παίκτες μου και κάναμε πολλά περισσότερα λάθη από ότι άλλες φορές. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας διότι στάθηκαν αξιοπρεπώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα».

     

    -Ο Γιάννης Τζήμας και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Κόροιβο Αμαλιάδας λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία και εκτιμώ ότι έχει την πιο ποιοτική πεντάδα του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι για μας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε υγιείς. Και αυτό γιατί στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε να ανεβάσουμε ένταση στις προπονήσεις και στους σφυγμούς των παικτών. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να λύσουμε όσο περισσότερα προβλήματα μπορούμε διότι θα χρειαστεί να δουλέψουμε πάρα πολύ για να φανούμε έτοιμοι. Σίγουρα όμως θα πρέπει να τονίσω ότι θα χρειαστούμε και την βοήθεια των Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα πρέπει να γεμίσουν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας και να σταθούν στο πλευρό μας. Η ομάδα στο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος που βρίσκεται σήμερα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της όπως και τους δημοσιογράφους προκειμένου να στηριχθεί όσο περισσότερο γίνεται αυτή η προσπάθεια έτσι ώστε οι παίκτες να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

     

     

    Comments are closed.