Bookmarks

     

    Η πλευρά του Βλάση Τσάκα και των επενδυτών φαίνεται πως ισχυροποιούν τη θέση τους, σε ότι έχει να κάνει με το να τρέξει την ομάδα τους επόμενους μήνες, μετά τις διαβουλεύσεις που προέκυψαν σήμερα Τετάρτη (8/1) με αποκορύφωμα τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/1). Μία συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του μεγαλομετόχου Γιώργου Τσοκτουρίδη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. καθώς και του μετόχου Χαράλαμπου Κουφατζή και του εκπροσώπου των επενδυτών Βλάση Τσάκα.

     

    Ήταν μία πολύωρη συνάντηση η οποία απέβη τελικά άκαρπη μιας και δεν βρέθηκε στην συζήτηση των 2,5 ωρών κάποια άκρη προκειμένου να βρεθεί η απαιτούμενη λύση. Στο τραπέζι της συζήτησης, έπεσαν δύο προτάσεις. Αυτή του μετόχου Χαράλαμπου Κουφατζή αλλά και εκείνη του εκπροσώπου των επενδυτών Βλάση Τσάκα. Η συζήτηση ήταν πολύωρη, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις και παρά τη διάθεση που υπήρξε, είτε από τη μία είτε και από την άλλη πλευρά τελικά η χρυσή τομή δε βρέθηκε. Όλες οι πλευρές αναχώρησαν από το ιατρείο του Γιώργου Τσοκτουρίδη που πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με την απορία τι θα γίνει αύριο και όλοι περίμεναν να ξημερώσει η επόμενη μέρα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

     

    Το «πράσινο φως»

    Η πλευρά Βλάση Τσάκα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και έχοντας πάρει το «πράσινο φως» μετά τις δεσμεύσεις, τόσο από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη όσο και από το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. φαίνεται πως έχει προβάδισμα προκειμένου να τρέξει την ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα μεταξύ των δεσμεύσεων στις οποίες προχώρησε ο Βλάσης Τσάκας είτε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα είτε και χθες στις δημόσιες τοποθετήσεις του είναι να πληρωθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ, ΔΟΥ Καβάλας και τον Δήμο Καβάλας προκειμένου άμεσα η ομάδα να πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να τρέξει όπως ακριβώς πρέπει να τρέξει. Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου Γιώργου Τσοκτουρίδη καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Με βάση όλα τα παραπάνω εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά του Βλάση Τσάκα είναι εκείνη η οποία όπως όλα δείχνουν θα τρέξει την ομάδα.

    One Response to “Η πλευρά του Βλάση Τσάκα έδωσε τις δεσμεύσεις σήμερα Τετάρτη (8/1) και εξασφαλίζει όπως όλα δείχνουν το «πράσινο φως» από τους μετόχους Γιώργο Τσοκτουρίδη και ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για να τρέξει την ΠΑΕ Καβάλα”