Bookmarks

    Η ΠΑΕ Καβάλα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα Σάββατο (25/1) ζητά ισονομία μετά την απόφαση χορήγησης ενημεροτήτων στον στην ΠΑΕ ΑΡΗ. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζεται ότι σε περίπτωση που δεν τύχει ίδιας μεταχείρισης με τους «κίτρινους», θα κινηθεί νομικά για την προάσπιση των συμφερόντων της.

     

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χαιρετίζει καταρχήν την απόφαση χορήγησης ενημεροτήτων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και κατά δεύτερον ζητά την ΑΠΟΛΥΤΗ ισοτιμία και ισονομία. Τη στιγμή που αφήνετε να συμμετέχουν και στις δυο (2) LEAGUE καταχρεωμένες ομάδες, έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να φροντίζετε και να διατηρείτε το Fair Play. Εάν και εφόσον δεν τύχει της ίδιας μεταχείρισης, ώστε να προχωρήσει στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της, θα διεκδικήσει με όποιο τρόπο μπορεί και επιβάλλεται το δίκαιο της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θα κινηθεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων της, όπου και όπως χρειαστεί».

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Στη… σκιά της βαριάς εντός έδρας ήττας (1-4) από την Αναγέννηση Καρδίτσας η Καβάλα είναι υποχρεωμένη να σταθεί στο ύψος της και να αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/1, 15.00) τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες. Ντεμπούτο στον πάγκο των «Αργοναυτών» θα κάνει ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο οποίος ανέλαβε να σηκώσει το φορτίο, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Μαραντά. Ο τεχνικός του ΑΟΚ υπολογίζει στον Πόπτση που εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και στον Χόρτσα που είναι τραυματίας. Ο Άρτσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά και αυτός δύσκολα θα παίξει, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. 18άδα που αναχωρεί για Σέρρες είναι η εξής: Γιαννίκογλου, Τιγγιρίδης, Άρτσε, Πόπτσης, Ρεβυθόπουλος, Πάλλας, Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Παπαργυρίου, Ντομί, Γκαρακλίδης Ντουτσαρίδης, Βαλεριάνος, Μαυρίδης, Καρλόπουλος, Κουρέλλας, Καπνίδης και Σουαΐμπ.

    One Response to “Η ΠΑΕ Καβάλα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα Σάββατο (25/1) ζητά ισονομία μετά την απόφαση χορήγησης ενημεροτήτων στον στην ΠΑΕ ΑΡΗ. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζεται ότι σε περίπτωση που δεν τύχει ίδιας μεταχείρισης με τους «κίτρινους» θα κινηθεί νομικά για την προάσπιση των συμφερόντων της”