Bookmarks

    Οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες παρατηρήθηκαν στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα με το ποσό των 12.500 ευρώ να κάνουν «φτερά» και με όλα τα παραλειπόμενα το σίγουρο είναι ότι έχουν διαταράξει κατά κάποιο τρόπο το κλίμα το οποίο υπήρχε στους «Αργοναύτες». Και αυτό γιατί οι σχέσεις μεταξύ των Βλάση Τσάκα και Φάνη Ελευθεριάδη έχουν διαταραχθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό με αφορμή το ποσό των 12.500 ευρώ το οποίο ήρθε από τη Football League και τα οποία αρχικά παρέλαβε μέσω τραπεζικού λογαριασμού το μέλος της προσωρινής Διοίκησης της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Τάσος Τσοχαταρίδης.

     

    Ακολούθως τα χρήματα αυτά έφτασαν στα χέρια του Προέδρου της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα Φάνη Ελευθεριάδη ο οποίος επρόκειτο να τα παραδώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε. Και αυτό γιατί ο Φάνης Ελευθεριάδης μέχρι πρότινος, μετά την αναχώρησή του από την Καβάλα βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να έχει ταξιδέψει για τη Γερμανία, χώρα η οποία αποτελεί μόνιμη κατοικία του. Το σίγουρο είναι, ότι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις η πλευρά του Βλάση Τσάκα στην προσωρινή Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα φαίνεται αποφασισμένη να θέσει εκτός Διοίκησης τον Φάνη Ελευθεριάδη περιμένοντας ωστόσο την καλή του πρόθεση μήπως και ο ίδιος επιστρέψει τις 12.500 ευρώ.

     

    Άτυπη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα

    Και ενώ ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας βρίσκεται στην Αθήνα όπου έλαβε μέρος στις εργασίες της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης συγκάλεσε για σήμερα άτυπη συνάντηση στα γραφεία του ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα των μετόχων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, θα έχει άτυπο χαρακτήρα και σ’ αυτήν κλήθηκαν να λάβουν μέρος μετά την πρωτοβουλία του Γιώργου Τσοκτουρίδη, ο μέτοχος Χαράλαμπος Κουφατζής και ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., προκειμένου να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες είδαν το «φως της δημοσιότητας» και οι οποίες αν μη τι άλλο συνεχίζουν να «τραυματίζουν» τον Α.Ο.Κ..

     

    Προέχει το δύσκολο ματς στον Εθνικό Γαζώρου

    Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι προέχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου την ερχόμενη Κυριακή στη Δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Μία αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και σίγουρα ο Α.Ο.Κ. θα αναζητήσει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» για την παραμονή του στη Football League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου», με τον νέο προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη να σχεδιάζει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να παραταχθεί πανέτοιμος από όλες τις πλευρές. Πανέτοιμος ωστόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, κατευθύνσεις πάνω στις οποίες κινήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων του Α.Ο.Κ..

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (24/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει σε θέματα τακτικής. Η τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (25/1) και ακολούθως ο Μιχάλης Ιορδανίδης αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή. Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Χόρτσας επέστρεψε από την Αθήνα που υποβλήθηκε σε μαγνητική αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ενώ θετική είναι η εξέλιξη που παρουσιάζει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πέδρο Άρτσε ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Ιορδανίδη. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη υπολογίζεται και ο Αλέξης Πόπτσης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και κανονικά θα δώσει το παρών του στο δύσκολο παιχνίδι του δημοτικού γηπέδου των Σερρών. 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος δηλώθηκε να μην αγωνιστεί, εκτίοντας την ποινή της τιμωρίας του, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από την άλλη πλευρά 7 κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πιερικό και τον Βατανιακό.

    Comments are closed.