Bookmarks

     

    Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας μέσα από την οποία καλεί όλους όσους εμπλέκονται με τον Α.Ο.Κ και την ΠΑΕ Καβάλα να «κόψουν τον λαιμό τους» και να σώσουν την ομάδα. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι ο Α.Ο.Κ είναι με το ένα πόδι στη Γ’ εθνική κατηγορία και η ομάδα είναι έτοιμη να γράψει μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

     

    Η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης τη Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας έχει ως εξής:

    – «Το 2013 μας αποχαιρετά αλλά η μιζέρια στην αγαπημένη μας ομάδα μοιάζει να έχει στεριώσει για τα καλά, και δυστυχώς τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα. Οι …επενδυτές που δεν έκαναν έλεγχο ως όφειλαν τόσο στα οικονομικά της ομάδας μας όσο και στο ερμαφρόδιτο διοικητικό καθεστώς της όταν έκλεισαν την συμφωνία το καλοκαίρι σε υπόγειο της Καλαμίτσας, ανακάλυψαν ξαφνικά τα χρωστούμενα της ομάδας και αποχωρούν ενώ είχαν κλείσει ένα ΚΑΡΟ μεταγραφές…

    Με άλλα λόγια η κοροϊδία συνεχίζεται και φέτος και η ομάδα είναι με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική, έτοιμη να γράψει ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της! Δεν ξέρουμε αν πρόκειται πάλι για κόλπα διαπραγματεύσεων αλλά ξέρουμε καλά πως το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν ανήκει ούτε σε επενδυτές-φαντάσματα, ούτε σε δανειστές ούτε σε ιδιοκτήτες που εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ!

    Γιατί αν υπήρχε ιδιοκτήτης, τότε ή θα έβαζε λεφτά για να μην ξεφτιλίζετε η ομάδα και χάσει την όποια αξία της ή θα δήλωνε αδυναμία ώστε να βρεθεί κάποιος φερέγγυος να την αναλάβει. Έτσι άλλωστε η ομάδα μεταβιβάστηκε από τον Δ.Τούλη πριν μερικά χρόνια, δωρεάν με μόνη υποχρέωση την εξόφληση των πολύ λιγότερων τότε χρεών! Εκτός κι αν το όλο δίλημμα είναι ή θα βρω κανένα κορόιδο να την πουλήσω παρά τα χρέη ή θα την διαλύσω αφού είναι …ιδιοκτησία μου, κι άσε να περιμένουν κάποιοι την Δευτέρα παρουσία!

    Σε ότι αφορά τις αστειότητες και τις συγκρίσεις με πέρυσι, θυμίζουμε απλά σε όλους αυτούς που μόνο ανέξοδη κριτική έχουν μάθει να κάνουν και κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, πως πέρυσι και το αυτοκινητάκι της Λέσχης βγάλαμε στους δρόμους 15 μέρες, και 10 εκδρομές οργανώσαμε, και στα σχολεία τρέχαμε και μοιράζαμε μαθητικές κάρτες, και στην γύρα βγήκαμε για έρανο, και παίκτες ταΐσαμε, και το χέρι στην τσέπη βάλαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά (σε αντίθεση με τους πολέμιους μας…) ενώ φέτος τίποτα απ’ όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι τώρα!

    Αντίθετα, φέτος φτάσαμε στο σημείο μέχρι και τις πράσινες φανέλες να πάμε να πάρουμε από τα αποδυτήρια, και διάβημα κάναμε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής και καταδικάσαμε με ανακοίνωση μας τους τραγικούς διοικητικούς χειρισμούς και την αγωνιστική μας γύμνια. Εμείς την συνείδηση μας την έχουμε καθαρή γιατί είμαστε οι κακοί που φωνάζουμε για την αρρώστια της ομάδος, αυτοί που περιμένουν τον μεσσία που δεν έρχεται εδώ και έναν χρόνο ας αναλάβουν τις ευθύνες τους κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Και μακάρι να διαψευστούμε, αλλά στο έσχατο σημείο που έχουμε φτάσει, το καραβάκι θα βουλιάξει και κάποιοι ακόμα θα περιμένουν τα ευρώ του …ιδιοκτήτη που δεν θα έρθουν ποτέ! Γιατί αν δεν έρθουν σήμερα, δεν θα έρθουν ποτέ και η ομάδα θα συνεχίσει να ξεφτιλίζετε, και τότε δυστυχώς θα έχουμε δικαιωθεί, εκτός κι αν μας διαψεύσει ο …ιδιοκτήτης και βάλει επιτέλους το χέρι στην τσέπη…;;;

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!».

    Comments are closed.