Bookmarks

     

    Όπως άλλωστε αναμένονταν και όταν «υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς είναι από σήμερα Τετάρτη (4/12) το νέο αφεντικό στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ο αντικαταστάτης του Σίμου Ανθουλάκη. Ο Γιώργος Μαραντάς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια αναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά ως προπονητής στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τον Σίμο Ανθουλάκη και από σήμερα Τετάρτη (4/12) βρίσκεται σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ

    Μάλιστα η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    – “Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γεωργίου Μαραντά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Μαζί τoυ στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο κ. Νικόλαος Ιωσηφίδης ως Assistant Coach, ο κ. Ηλίας Δερβεντζής στη θέση του γυμναστή και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κωνσταντίνος Τσανάκαλης”.

     

     Έπιασε δουλειά ο Γιώργος Μαραντάς

    Ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς μετέβη σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» εκεί που είδε πρόσωπα γνώριμα γι’ αυτόν ενώ ακολούθησε η πρωινή προπόνηση. Η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με το μεγαλύτερο μέρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών εν όψει της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (8/12) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Κασσιόπη. Σε αγωνιστικό επίπεδο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας θα δει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, θα τα ξεπεράσουν και θα τεθούν τελικά στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά. Η αναφορά μας κυρίως επικεντρώνεται στα πρόσωπα των Γιώργου Βαλεριάνου και Κύδωνα Καρλόπουλου. Και αυτό γιατί οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας έκτοτε απουσίασαν από τα επίσημα παιχνίδια του Α.Ο.Κ. στη Football League ακολουθώντας ατομικές προπονήσεις ο καθένας. Η κατάστασή τους παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, οι δύο παίκτες ανεβάζουν ρυθμούς σε καθημερινή βάση και όπως όλα δείχνουν θα τεθούν τελικά στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Κασσιόπη. Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ στο παιχνίδι με τον Τύρναβο ο Βασίλης Πάλλας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ωστόσο ο τραυματισμός του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία και ο παίκτης θα δώσει κανονικά το παρών του στο παιχνίδι με την Κασσιόπη. Σε αγωνιστικό επίπεδο επιπρόσθετα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Μαραντά την ώρα που δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν για να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και στο εντός έδρας παιχνίδι του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τον Αιγινιακό ενώ ο Παντελής Ντουτσαρίδης που και αυτός συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με το οποίο ανοίξει ο δεύτερος γύρος εκτός έδρας στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή.

    8 Responses to “Όπως άλλωστε αναμένονταν και όταν «υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς είναι από σήμερα Τετάρτη (4/12) το νέο αφεντικό στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» – Επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ για το νέο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Κ.”