Bookmarks

     

    Με την αμφίρροπη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μυρτοφύτου μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και των Μυρμιδόνων σήμερα Τετάρτη (4/12) άνοιξε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα το συγκρότημα του Μυρτοφύτου σε νοκ άουτ αγώνα κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη πρόκριση στην ημιτελική φάση σε βάρος των Μυρμιδόνων στην διαδικασία των πέναλτι (4-2) αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη (1-1) καθώς και η παράταση (2-2).

     

    Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα όμως δεν αξιοποίησαν την ανωτερότητα που είχαν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι οι Μυρμιδόνες κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ. στα πέναλτυ.

     

    Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

    Οι υπόλοιπες 3 αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχουν προγραμματιστεί από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθούν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

     

    Δόξα Θεολόγου-Μ.Α. Αντιφιλίππων

    Νέα Καρβάλη-Α.Ο. Ποταμιάς

    Αετός Ορφανού-Μακεδονικός Αμισιανών

     

    *** Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 14.00.

    One Response to “Νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ. του Μυρτοφύτου (4-2) στα πέναλτι σε βάρος των Μυρμιδόνων σήμερα Τετάρτη (4/12)”