Bookmarks

    Την ήττα γνώρισε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών η Καβάλα ’86 η οποία στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας έχασε από την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκορ (1-0). Η αναμέτρηση η οποία διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να μη βοηθάει τις δύο ομάδες, ήταν αμφίρροπη με τις γηπεδούχες να παρουσιάζονται ωστόσο πιο αποτελεσματικές και να παίρνουν τελικά τη νίκη.

     

    Το μοναδικό γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση σημειώθηκε στο 18΄ όταν με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή της Καβάλας ’86 η Κιουτάχιαλη πέτυχε το τέρμα με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Γεώργιος Γάδος με βοηθούς του την Χ. Μιχαηλίδη και τον Ε. Τσαουσίδη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών. Μπροστά τους οι δύο αντίστοιχες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Κανελλάκη,  Κακαλέ, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου (88′ Ζέρβα), Κωνσταντινίδου (89′ Δούμου), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου (57’ Παπαδοπούλου).

     

    Καβάλα ’86: Ζλητίδου, Αποστολίδου, Χ’’Παπαθεοδωρίδου, Κουντουρογιάννη, Κουπετσίδου Σ., Αρσενίου, Παπαϊωάννου, Τριανταφυλλίδου, Τσιλιγκίρoγλου (46′ Ζαπάρτα / 87′ Κυρκιώτη), Κουπετσίδου Β., Βασιλειάδου.

     

    Τα αποτελέσματα – 4η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών είναι τα εξής:

    Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα ΄86 1-0

    Μέντεκας Καλαμαριάς-Φιλυρριακός 1-1

    Άρης Θεσ.-Τρίκαλα 2011 1-0

    Μαγνησιακός-Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας 2-0

     

    Η βαθμολογία – 4η αγωνιστική

    ΟΜΑΔΑ

    ΑΓΩΝΕΣ

    ΒΑΘΜΟΙ

     ΑΡΗΣ

    4

    12

     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

    4

    10

     ΤΡΙΚΑΛΑ 2011

    4

    9

     ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

    4

    7

     ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ    ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

    4

    3

     ΚΑΒΑΛΑ ’86

    4

    1

     ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ

    4

    1

     ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

    4

    1

     Η Καβάλα 86 έχει -2 από το περσινό πρωτάθλημα

     

    Η επόμενη αγωνιστική

    Στις 22 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί εντός έδρας η Καβάλα ’86 για την 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Μαγνησιακό.

     

    Αναλυτικά τα 4 ζευγάρια που θα συναντηθούν για την 5η αγωνιστική είναι τα εξής:

    Μέντεκας Καλαμαριάς-Αγροτικός Αστέρας

    Φιλυριακός-Άρης Θεσσαλονίκης

    Καβάλα ’86-Μαγνησιακός

    Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας-Τρίκαλα 2011

     

    Στις 5/12 η κλήρωση

    του Κυπέλλου Γυναικών

    Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ σχετικά με το Κύπελλο Γυναικών: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 5/12/2013 και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή η κλήρωση για την 1η και 2η φάση του Κυπέλλου Γυναικών, περιόδου 2013-2014».

    Νέα συνάντηση των ποδοσφαιρικών σωματείων στις 11/1

    Το ενδιαφέρον των ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής να στηρίξουν την Ένωση Γυναικείων Ποδοσφαιρικών Σωματείων καταγράφηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης, με τα μέλη να εμφανίζονται αισιόδοξα για τη δυναμική που αναπτύσσεται στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα μέλη του ΔΣ οι περισσότερες ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχουν ήδη αναγνωρίσει και ζητούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για συλλογική επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο χώρο, ενώ καθημερινά δείχνουν τη στήριξη τους στην Ένωση. Αποφασίστηκαν λοιπόν τα εξής:

    1)Να δημιουργηθεί άμεσα ιστοσελίδα της ΕΓΥΠΟΣΕ, ώστε να ενημερώνονται άπαντες για τα δρώμενα στο χώρο και να ενισχυθεί η αμφίδρομη σχέση της Ένωσης και των ομάδων, και

    2) Να υπάρξει μια επίσημη, πλέον, συνάντηση των ποδοσφαιρικών σωματείων, στην Αθήνα αυτή τη φορά, στις 11/1/2014, με σκοπό την ενημέρωση-συζήτηση και γενικά επαφή όλων των σωματείων. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι, στο ΚΥΒΕ, μεσημεριανή ώρα.

    Η παρουσία όλων των σωματείων κρίνεται απαραίτητη, ώστε μετά να προγραμματιστούν συναντήσεις ανά γεωγραφική περιφέρεια για να διευκολυνθούν τα σωματεία.

    16 Responses to “Την ήττα γνώρισε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών η Καβάλα ’86 η οποία στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας έχασε από την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκορ (1-0).”