Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα στην Αγία Παρασκευή με (62-85) για την 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Ήταν μία νίκη η οποία κρίθηκε κυρίως στα πολλά ψυχικά αποθέματα που απέδειξαν ότι είχαν οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα και οι οποίοι με «όπλο» τους την καλή άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην τελευταία περίοδο κατάφεραν να «κλέψουν» από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής το ροζ φύλλο αγώνα.

     

    Ομολογουμένως ήταν μία παλικαρίσια νίκη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις εν όψει των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το ερχόμενο Σάββατο (7/12) για την 8η αγωνιστική. Αντίπαλος για την Καβαλιώτικη ΚΑΕ ο Ερμής Λαγκαδά ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά το σίγουρο είναι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά αν οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα δεν προσέξουν και στις 4 περιόδους του αγώνα. Να σημειωθεί πάντως ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βελτιώθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό μετά τη νίκη μέσα στην Αγία Παρασκευή και το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα κυρίως κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά. Σε αγωνιστικό επίπεδο το ευχάριστο για τον Γιάννη Τζήμα είναι ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά αφού κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν την προηγούμενη εβδομάδα οι Κριστέφσκι και Καραθανάσης, τα ξεπέρασαν και για το λόγο αυτό πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Τζήμα στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αγία Παρασκευή.

     

    Η 8η αγωνιστική για την Α2

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο (7/12) για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    8η Αγωνιστική (07/12/13)

    ΟΦΗ – Ίκαροι Σερρών
    Παγκράτι – Αρκαδικός
    Ένωση Καβάλας – Ερμής Λαγκαδά
    ΚΑΠ – Ψυχικό
    ΑΕΚ – Λαύριο
    Φίλιππος Βέροιας – Κόροιβος Αμαλιάδας
    Ηρακλής – Φιλαθλητικός

    17 Responses to “Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης μετά τη μεγάλη νίκη στην Αγία Παρασκευή (62-85) – Το μυαλό όλων πλέον είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι (Σάββατο 7/12, 17.00) κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά”