Bookmarks

     

    Με 4 αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη (9/10) ολοκληρώθηκε η α΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία συνολικά διεξήχθη σε 5 «δόσεις». Έτσι λοιπόν μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων αναμετρήσεων 21 συνολικά ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα οι 11 από αυτές θα περάσουν άνευ αγώνα στη γ΄ φάση ενώ οι υπόλοιπες 10 θα δημιουργήσουν 5 ζευγάρια με τους νικητές να «σφραγίζουν» το εισιτήριο της πρόκρισης. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη (10/10) στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της τοπικής Ένωσης.

     

    Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις

    με αποκλεισμούς των φαβορί

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι κατά τη διάρκεια των 4 αναμετρήσεων που διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη (9/10) δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με αποκλεισμούς των φαβορί των ζευγαριών. Στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε το Παγγαίο με αντίπαλο τον Αετό Ερατεινού, τα βρήκε σκούρα και αποκλείστηκε από την υπόλοιπο της διοργάνωσης αφού γνώρισε την ήττα με σκορ (1-0). Το μοναδικό γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση σημείωσε στο 55’ ο Μιχαηλίδης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Στο γήπεδο του Κωτσάλου ο ΠΑΟ Καβάλας υποδέχθηκε τον Κεραυνό Κρηνίδων και οι φιλοξενούμενοι μετά από καλή απόδοση, πήραν τη νίκη-πρόκριση με σκορ (0-1-) ενώ στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης έγινε πραγματικά πολύ εντυπωσιακό ματς. Ο τοπικός Ναζιανζός που υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Καβάλας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ τελικά πήρε τη νίκη-πρόκριση με το εντυπωσιακό σκορ (5-3). Τέλος στο γήπεδο του Ζυγού ο τοπικός Άρης που υποδέχθηκε τον Αετό Ορφανού έχασε με σκορ (1-2).

     

    21 συνολικά εισιτήρια πρόκρισης

    για την β’ φάση της διοργάνωσης

    Έτσι λοιπόν μετά τους 4 τελευταίους αγώνες τα εισιτήρια για την β’ φάση της διοργάνωσης έχουν «σφραγίσει» συνολικά 21 ομάδες και αυτές είναι οι εξής: Α.Ε. Καβάλας, Απόλλων Χρυσοχωρίου, Κεραυνός Κρηνίδων, Δόξα Λυδίας, Δόξα Θεολόγου, Α.Ε. Πιερέων 2004, Μ.Α. Αντιφιλίππων, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου, Ηρακλής Καβάλας, Μαίανδρος Γέροντα, Εθνικός Νέας Καρυάς, Μακεδονικός Αμισιανών, Ασπίδα Πολυστύλου, Α.Ο. Ποταμιάς, Χελιδόνια, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μυρμιδόνες Καβάλας, Αετός Ερατεινού και Αετός Ορφανού.

     

    Το πανόραμα της α΄ φάσης

    του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά όλο το πανόραμα με την ολοκλήρωση την α΄ φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας του φετινού θεσμού του κυπέλλου Καβάλας έχει ως εξής:

     

    Τετάρτη 11/9

    Δόξα Λυδίας-Ατρόμητος Χαλκερού 2-0

    Θράκη Γραβούνας-Αμισιανά 1-3

     

    Τετάρτη 18/9

    Αίας Παναγίας-Δόξα Θεολόγου 0-4

    Ένωση Παγ. Δρυάδας-Α.Ε. Πιερέων 1-3

    Μ.Α. Φιλίππων-Πολύστυλο 1-4

    Α.Ε. Καβάλας-Άρης Κεχροκάμπου 6-0

    Μ.Α. Αντιφιλίππων-Π.Ο. Κεραμωτής 1-0

     

    Τετάρτη 25/9

    Α.Ο. Ποταμιάς-Άρης Πρίνου (2-2) καν. Διάρκεια-παράταση- πέναλτι 3-2

    Απόλλων Χρυσοχ.-Ν. Πέραμος (3-3) καν. Διάρκεια-παράταση (3-3) πέναλτι 5-4

    Μ.Α. Ορφανίου-Μαίανδρος Γέροντα 2-3

    Χελιδόνια-Ατρόμητος Ακροβουνίου 6-0

    Δόξα Αμυγδαλεώνα-Ποσειδώνας Κ. (2-2) καν. Διάρκεια (5-2) -παράταση

     

    Τετάρτη 2/10

    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Θεαγένης 4-2

    Ηρακλής Μυρτοφύτου-Κεραυνός Πέρνης (2-2) κανονική Διάρκεια-παράταση (4-4)- πέναλτι (14-13)

    Πανιώνιος Ξεριάς-Ηρακλής Καβάλας 1-5

    Νέα Καρυά-Κεραυνός Ελευθερών 1-0

    Μυρμιδόνες Καβ.-Βύρων Καβάλας (0-0) κανονική Διάρκεια και παράταση (1-1)- πέναλτι (4-3)

     

    Τετάρτη 9/10

    Αετός Ερατεινού-Παγγαίο 1-0

    ΠΑΟ Καβάλας-Κεραυνός Κρηνίδων 0-1

    Ν. Καρβάλη-Ολυμπιακός Καβάλας 5-3

    Άρης Ζυγού-Αετός Ορφανού 1-2

     

     

     

    2 Responses to “Με 4 αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη (9/10) ολοκληρώθηκε η α΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία συνολικά διεξήχθη σε 5 «δόσεις». Έτσι λοιπόν μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων αναμετρήσεων 21 συνολικά ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης – Αποκλεισμός για Παγγαίο και Άρη Ζυγού και ενω προκρίθηκαν Κρηνίδες και Νέα Καρβάλη”