Bookmarks

     

    Ταλαιπωρημένη από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής και προβληματισμένη από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα επέστρεψε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/10) η αποστολή της Καβάλας μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο με σκορ (1-0) από την ομώνυμη ομάδα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Μία ήττα η οποία μάλλον ήρθε φυσιολογικά για τους «Αργοναύτες» μετά τα δύο πρόσωπα τα οποία παρουσίασαν στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής και με τον Α.Ο.Κ. στην κυριολεξία να σπαταλά ένα ολόκληρο, πρώτο 45λεπτο.

     

    Έτσι λοιπόν με βάση την εικόνα την οποία παρουσίασε το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο πρώτο 45λεπτο οι απαιτήσεις μάλλον δε θα μπορούσαν να ήταν μεγάλες, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. ξύπνησε, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και με τις αλλαγές που έγιναν κυνήγησε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

     

    Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Χάσαμε

    τον αγώνα από το πρώτο μέρος»

    Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε προβληματισμένος στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την εμφάνιση της ομάδας του και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, χρονικό διάστημα στο οποίο δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε πάθος. Περιμέναμε την ομάδα της Ζακύνθου ότι θα ήταν καλή, θα έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό της, αλλά εμείς προετοιμαστήκαμε για να είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Οι παίκτες μου μάλλον επηρεάστηκαν από το άγχος, ενώ στην επανάληψη διορθώσαμε κάποια πράγματα και στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές, με τις αλλαγές που έγιναν διορθώθηκαν κάποιες αδυναμίες και βγήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία, είχαμε δοκάρι αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν η ισοπαλία».

     

    Οι δηλώσεις του Θωμά Γκαρακλίδη

    Τους παίκτες της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Θωμάς Γκαρακλίδης ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε και τα εξής:

    -«Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε πάθος και δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Ζακύνθου. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο μετά τα όσα μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο, βελτιώσαμε τις αδυναμίες μας, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βγήκαμε μπροστά και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία, είχαμε δοκάρι αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας».

     

    Ρεπό την Τρίτη (8/10) και από την Τετάρτη (9/10) οι προπονήσεις

    Λίγο μετά την επιστροφή της Καβαλιώτικης αποστολής στη βάση της νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/10), ακολούθησε χαλάρωμα ενώ στην συνέχεια ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε για την Τρίτη (8/10) στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκουραστούν. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (15/10) στην Καρδίτσα θα ξεκινήσει την Τετάρτη (9/10) και σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος αναμένεται να πέσει σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα λίγο πριν την προγραμματισμένη προπόνηση στην ομιλία του ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να εντοπίσει στους παίκτες τα λάθη τα οποία έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζάκυνθο προκειμένου αυτά να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

    One Response to “Ταλαιπωρημένη από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής και προβληματισμένη από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα επέστρεψε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/10) η αποστολή της Καβάλας μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο με σκορ (1-0) από την ομώνυμη ομάδα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League – Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Χάσαμε τον αγώνα από το πρώτο μέρος»”