Bookmarks

     

    Στις προπονήσεις με κατεβασμένα τα κεφάλια επέστρεψαν σήμερα Δευτέρα (21/10) το πρωί  οι παίκτες της Καβάλας για την καθιερωμένη αποθεραπείας τους, μετά την αναπάντεχη ήττα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Εθνικό Γαζώρου με σκορ (1-2) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Μία ήττα η οποία φέρνει τους «Αργοναύτες» προς το παρόν μακριά από το στόχο τον οποίο εξ αρχής έχουν θέσει με τον προβληματισμό να θεωρείται δεδομένος αφού οι τρεις συνεχόμενες ήττες από τη Ζάκυνθο, την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, και από τον Εθνικό Γαζώρου έχουν φέρει τον Α.Ο.Κ. με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής να έχει στο ενεργητικό του μόλις 3 βαθμούς.

     

    Δικαιολογημένος ο προβληματισμός

    Έτσι λοιπόν μετά την 3η συνεχόμενη ήττα για τον Α.Ο.Κ. την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο προβληματισμός που υπάρχει είναι δικαιολογημένος. Σίγουρα η ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο στο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα και τα παιδαριώδη λάθη στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου αποδείχθηκαν καθοριστικά προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας. Πλέον η ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου θα πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατόν γιατί ο Α.Ο.Κ. έχει μπροστά του πολλές και δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις προκειμένου να ορθώσει το ανάστημά του για να ανταπεξέλθει σε αυτές. Αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στην αναμέτρηση της Κατερίνης με τον Πιερικό. Ένα παιχνίδι το οποίο αποτελεί έναν μεγάλο τελικό για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά η οποία δε θα πρέπει να αφήσει ούτε ένα βαθμό μέσα στην Κατερίνη. Αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να παίξουν για τη φανέλα, για την ιστορία της ομάδας και για τον κόσμο της έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Χαρακτηριστικά ο προβληματισμός του προπονητή της Καβάλας Απόστολου Χαραλαμπίδη μεταφέρθηκε μέσα από τα λεγόμενά του στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τον ίδιο χαρακτηριστικά να σημειώνει τα εξής:

    -«Είναι από τα παιχνίδια τα οποία δε χάνονται όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Σήμερα επιβάλλαμε το ρυθμό μας από το πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι επικίνδυνη αλλά δυστυχώς με δύο λάθη χάσαμε το παιχνίδι και δεν πήραμε ούτε βαθμό. Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα κάτι το οποίο γνωρίζουμε όλοι. Η ομάδα ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και χωρίς σωστό προγραμματισμό και κληθήκαμε όλοι μας μέσα σε δύο μέρες να παρατάξουμε μία ομάδα για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Γενικότερα εκείνο το οποίο ήθελα να πω είναι ότι θέλει πολύ δουλειά, θέλει πολύ υπομονή και το σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι με τον Γάζωρο δεν έπρεπε να χαθεί. Στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να είχαμε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Και αυτό γιατί δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι φάνηκε η απειρία και το γεγονός ότι δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο αλλά σίγουρα στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις κάποια παιχνίδια όπως αυτό με τον Εθνικό Γαζώρου θα πάρεις κάποια άλλα παιχνίδια. Έτσι γίνεται συνήθως. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, επαναλαμβάνω ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη υπομονή και αυτό γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι σε μικρή ηλικία, δε διαθέτουν μεγάλες παραστάσεις και στην παρούσα χρονική περίοδο εκτός από τη δουλειά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο».

     

    -Στη συνέχεια της συνέντευξης τύπου ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε ακόμη πιο σκληρός στις δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Μ’ αυτή την ομάδα που έχουμε δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, μ’ αυτούς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι μπορούμε περισσότερο».

     

    -Μιλώντας για τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο Α.Ο.Κ. ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η ομάδα δικαιούνταν να πάρει περισσότερους βαθμούς υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

    -«Σε ότι έχει να κάνει με το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα δικαιούνταν να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και εκεί που πιέζαμε για να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, το δεχτήκαμε λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο. Θέλω όμως να επαναλάβω ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμπειρία, δεν έχουν παραστάσεις, δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά το 90λεπτο και γι’ αυτό το λόγο χαθήκαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω πως μέσα από τη συζήτηση, μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

     

    Οι δηλώσεις του Σάκη Πρίττα

    Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Σάκης Πρίττας μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ δήλωσε τα εξής:

    -«Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μου δεν παίρνει ούτε ένα βαθμό και το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε από τον Εθνικό Γαζώρου. Μετά από ένα γκολ που δεχτήκαμε από το πουθενά η ομάδα μου αντέδρασε, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ που πετύχαμε και στη συνέχεια πιέσαμε τον αντίπαλό μας προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ θέλαμε. Δυστυχώς για μας και παρά το γεγονός ότι φέραμε πολλές φορές την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή σε μία φάση, λόγω της απειρίας και λόγω του ότι ήμασταν ανοργάνωτοι στην άμυνα δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο και εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε περισσότερο αλλά σίγουρα εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το γεγονός ότι δεν έγινε ολοκληρωμένη προετοιμασία είναι μία αλήθεια αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί αλλά ο κάθε ένας θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του, για να έρθουν και τα αποτελέσματα. Τα τελευταία τρία παιχνίδια με τις ήττες που συνοδεύτηκαν για τον Α.Ο.Κ. έχουν κριθεί στη λεπτομέρεια και σίγουρα σήμερα θα μπορούσαμε να είμαστε νικητές απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου. Τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα μας θα πρέπει να βρουν τη δύναμη γιατί πολλές φορές από ένα κακό ξεκίνημα στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα και η πορεία να είναι κατά πολύ καλύτερη».

    One Response to “Στις προπονήσεις με κατεβασμένα τα κεφάλια επέστρεψαν σήμερα Δευτέρα (21/10) το πρωί οι παίκτες της Καβάλας μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου με (1-2) – Απ. Χαραλαμπίδης: «Μ’ αυτή την ομάδα που έχουμε δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ» – Σάκης Πρίττας: «Τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα μας θα πρέπει να βρουν τη δύναμη και η πορεία να είναι κατά πολύ καλύτερη»”