Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και των συνεργατών του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δίνεται κυρίως σε θέματα τακτικής καθώς και σε θέματα ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Άπαντες στο «στρατόπεδο» της Καβάλας γνωρίζουν σε μέγιστο βαθμό τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ηρακλή αλλά ωστόσο η αισιοδοξία που υπάρχει δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται συγκρατημένη.

     

    Ο Α.Ο.Κ. θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον γηραιό με τη βοήθεια των Καβαλιωτών φιλάθλων ευελπιστώντας να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα

    Η προετοιμασία της Καβάλας έχει μπει στο τελικό της στάδιο και στην προγραμματισμένη διπλή προπόνηση η οποία έγινε σήμερα Τρίτη (24/9) στο γήπεδο του Χαλκερού το μεγαλύτερο βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής. Με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη να σχεδιάζει τα πλάνα του για την 11άδα την οποία θα κατεβάσει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα στους «Αργοναύτες» φαίνεται ότι ελαχιστοποιούνται αφού και ο Θωμάς Γκαρακλίδης ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Βατανιακό, έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Από κει και πέρα και με την εξέλιξη της προετοιμασίας της Καβάλας ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα υπολογίζοντας για το ματς της πρεμιέρας όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

     

    Βάρος στην ψυχολογία

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League βρίσκεται σε εξέλιξη, την ίδια ώρα ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης δίνει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος τόσο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όσο και σε θέματα τακτικής. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για την δύσκολη πρεμιέρα των «Αργοναυτών» και χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του υπογραμμίζει μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -«Εκτός των άλλων πολύ μεγάλο βάρος θα πρέπει να ρίξουμε και στον τομέα της ψυχολογίας. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε μία μεγάλη ομάδα που είναι η Καβάλα, οι ευθύνες που έχουν είναι πάρα πολλές. Ναι μεν έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο σ’ αυτή την ομάδα αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε μία από τις πλέον ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα πρέπει όλο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και σίγουρα βασικός μας στόχος και μέλημα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η κατάκτηση της συγκεκριμένης νίκης θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών και από κει και πέρα μέσα από την εξέλιξη του χρόνου και μέσα από τη δουλειά θα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμη καλύτερα. Σίγουρα αρκετά πράγματα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε σε θέματα τακτικής και με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

     

     

    Αύριο Πέμπτη (26/9) η παρουσίαση της ΠΑΕ Καβάλα

    Συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει μεθαύριο Πέμπτη (26/9) στις 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα Φίλιππος, για την παρουσίαση της ομάδας 2013-14. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και τάξεων και σ’ αυτή θα γίνει η παρουσίαση του πλάνου της ΠΑΕ Καβάλα για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει η παρουσίαση του προπονητικού τιμ και όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Θα παρουσιαστούν επίσης οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League καθώς το χορηγικό και διαφημιστικό πρόγραμμα όπως επίσης και τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

    Comments are closed.