Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (23/9) στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών που ανήκουν στη δύναμη της τοπικής Ένωσης παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος εν ενεργεία και μη διαιτητών που ανήκουν στην τοπική Ένωση. Ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών συνοδεύτηκε με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων και το παρών τους έδωσαν ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης, τα μέλη της Διοίκησης Μανώλης Πατέρας και Αντώνης Αντωνίου, το μέλος της Διοίκησης και Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Νίκος Βαμβακάς, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης και τα μέλη της διαιτησίας Δημήτρης Στασινός, Νεκτάριος Τζήκος και Παναγιώτης Πρεμέτης.

     

    Λίγο μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο οποίος τελέστηκε από τον Πατέρα Μιχάλη το λόγο πήραν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αλλά και άνθρωποι της Καβαλιώτικης διαιτησίας οι οποίοι αναφέρθηκαν στο χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο της διαιτησίας. Πιο συγκεκριμένα το λόγο πήρε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης ο οποίος ευχήθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε να είναι μία χρονιά εποικοδομητική, τόνισε ότι θα πρέπει να λείψουν τα παρατράγουδα αλλά και τα έκτροπα στους αγωνιστικούς χώρους, υπογράμμισε ότι οι διαιτητές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό συμβάλλοντας και αυτοί από τη δική τους πλευρά στην αναβάθμιση του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ αναφέρθηκε στην προηγούμενη χρονιά τονίζοντας ότι ήταν μια χρονιά πετυχημένη και η παρουσία των Καβαλιωτών διαιτητών στα γήπεδα αξιοπρόσεκτη. Από την πλευρά του ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης εκτός από τις ευχές που μοίρασε σε παλαιούς αλλά και νέους διαιτητές αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα διαιτησίας ενώ το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Νίκος Βαμβακάς στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος από πλευράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Χαρακτηριστικά ο ίδιος τόνισε ότι η Ε.Π.Σ. Καβάλας φέτος πραγματοποιεί άνοιγμα προκειμένου να ενταχθούν σ’ αυτή νέοι διαιτητές με υπεύθυνους εργασίας των πρώην διαιτητή Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη αλλά και τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και μετά τη θεματολογία που αναπτύχθηκε από τους ομιλούντες σε θέματα διαιτησίας, οι Καβαλιώτες διαιτητές είχαν τη δυνατότητα να τα πουν μεταξύ τους, να χαριτολογίσουν και βέβαια να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στους οποίους συμμετείχαν τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα.

    One Response to “Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (23/9) στα γραφεία της E.Π.Σ. Καβάλας ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών που ανήκουν στη δύναμη της τοπικής Ένωσης παρουσία μελών του Δ.Σ. και πλήθος εν ενεργεία και μη διαιτητών”