Bookmarks

     

    Στον ορισμό και όχι στην κλήρωση των διαιτητών, του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα προχωράει στο εξής η Επιτροπή Διαιτησίας της τοπικής Ένωσης μετά την απόφαση την οποία έλαβε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε το Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης σημειώνεται ότι οι διαιτησίες για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θα ορίζονται στο εξής και δε θα βγαίνουν μετά από κλήρωση. Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο επίσης αναφέρονται και οι αλλαγές στις έδρες που έγιναν συγκεκριμένων αναμετρήσεων, λόγω προβλημάτων που παρατηρήθηκαν σε ορισμένα γήπεδα.

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας που εξελέγει στις αρχαιρεσίες της 8-9-2013 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 10-9-2013 εύχεται σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους του νομού μας, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, εύχεται επίσης να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν βάλει, μέσα από τους οποίους θα προαχθεί και αναβαθμισθεί το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

     

    2. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας όπως πάντα έτσι και τώρα ευαίσθητη σε θέματα υγείας του ποδοσφαιριστή, υπενθυμίζει σε όλους τους παράγοντες ότι θα πρέπει να λαμβάνουν όλα εκείνα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για το λόγο αυτό φρόντισε να εκπαιδεύσει κατάλληλα μια ομάδα πτυχιούχων νοσηλευτών προκειμένου να καλύπτουν όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο στο νομό μας (Στην κατηγορία της League είναι υποχρεωτική η παρουσία τους, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες προαιρετική). Έτσι λοιπόν σας αποστέλλει κατάσταση όλων των νοσηλευτών με τα τηλέφωνά τους προκειμένου όποιοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να καλυφθούν οι αγώνες τους. Το ύψος της αμοιβής τους δεν ξεπερνά τα είκοσι (20)€ αλλά θεωρούμε ότι αυτό θα πρέπει να συμφωνείτε μεταξύ νοσηλευτού και σωματείου.

     

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία της League ότι για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο η διαιτησία θα ορίζεται και δεν θα βγαίνει μετά από κλήρωση.

     

    4. Λόγω προβλημάτων σε ορισμένα γήπεδα αλλάζει η έδρα διεξαγωγής αγώνων ως ακολούθως:

     

    ΠΟ Κεραμωτής γήπεδο Πηγών

    ΑΟ Ελαιοχωρίου γήπεδο Μυρτοφύτου

    ΑΕ Πιερέων γήπεδο Ελευθερούπολης

    Αετός Ορφανού γήπεδο Οφρυνίου από 22-9-2013

    Απόλλων Χρυσοχωρίου γήπεδο Αγιάσματος

     

    5. Κάνουμε γνωστό σε όλους τους προπονητές των σωματείων, ότι δεν θα επιτραπεί η παραμονή τους στον πάγκο της ομάδας τους εάν δεν έχουν καταθέσει στο διαιτητή του αγώνα το δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

     

    6. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτητών ποδοσφαίρου, η οποία θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο, μπορούν να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία της Ένωσης.

     

    7. Την Δευτέρα 16-9-2013 θα γίνει προπόνηση προεπιλογής για τη συγκρότηση των μικτών μας ομάδων. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο ενωσιακό γήπεδο με ώρα έναρξης 3.45.μ.μ. για του παίδες και 4.45 για τους νέους».

    Comments are closed.