Bookmarks

    Στην Καβάλα βρέθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης (12/9) το τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV προκειμένου να καταγράψει συνεντεύξεις των μελών του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και ποδοσφαιριστών των «Αργοναυτών» προκειμένου τις επόμενες ημέρες να προβάλλει αφιέρωμα στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

    Επικεφαλής του τηλεοπτικού συνεργείου του OTE TV ήταν ο σκηνοθέτης Κωστής Μελιάδης με τον οπερατέρ του Βασίλη Χατζηκυριάκο και με τον δημοσιογράφο Κώστα Γκουντούλας.

    Πιο συγκεκριμένα συνεντεύξεις παραχώρησαν, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το απόγευμα της Πέμπτης (12/9) ο Γερμανός προπονητής του Α.Ο.Κ. Ντίτελμ Φέρνερ καθώς επίσης, ο αρχηγός του Α.Ο.Κ. Παντελής Ντουτσαρίδης και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Γκαρακλίδης και Γιώργος Βαλεριάνος. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί από όπου και τα στιγμιότυπα που σας παραθέτουμε.

    One Response to “Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV το απόγευμα της Πέμπτης (12/9) για συνεντεύξεις που κατέγραψε από την ΠΑΕ Καβάλα και αφιέρωμα που θα προβάλλει τις επόμενες ημέρες”