Bookmarks

     

    Με στόχο τη νίκη πρόκριση στην Καρδίτσα, σε βάρος της τοπικής Αναγέννησης η αποστολή του Α.Ο.Κ. αναχώρησε σήμερα Σάββατο (14/9)  για τη θεσσαλική πόλη προκειμένου αύριο στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο, παιχνίδι για του συγκρότημα του Ντίτελμ Φέρνερ αλλά την ίδια ώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της Καβαλιώτικης ΠΑΕ εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα.

     

    Άπαντες κυρίως δε τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ωστόσο υπάρχει η πίστη ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» της, να πάρει τη νίκη πρόκριση και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να αντιμετωπίσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Την αποστολή της Καβάλας συγκροτούν οι εξής παίκτες: Γιαννίκογλου, Τιγγιρίδης, Τιζάι, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Ντουτσαρίδης, Καπνίδης, Άρτσε, Κουρέλας, Αλεξίου, Τσιφλίδης, Πόπτσης, Παπαργυρίου, Ντομί, Παπαδόπουλος Γρ. Καζαντζίδης, Μαυρίδης.

    One Response to “Με στόχο τη νίκη πρόκριση στην Καρδίτσα, σε βάρος της τοπικής Αναγέννησης η αποστολή του Α.Ο.Κ. αναχώρησε σήμερα Σάββατο (14/9) για τη θεσσαλική πόλη – Η αποστολή του Α.Ο.Κ.”